One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Nagy hangsúlyt fektetnek Harryre

Fionn Whitehead, a Dunkirk stábjának egyik tagja a minap interjút adott, melyben maga Harry Styles is szóba került – ahogy eddig minden alkalommal, ha egy filmbeli színészt vallattak. Azonban Fionn volt az első, aki részletesebben kifejtette véleményét ezzel kapcsolatban. Szerinte nem Harry hibája, de a film helyett mindenki csak az énekesről beszél.

Harry csak egy átlagos, mindennapi srác, lehet vele beszélgetni és jól kijövünk. Azt hiszem a hisztéria elvárható volt, mikor egy ilyen alaknak levágják a haját és egyenruhába gyömöszölik. Ennek ellenére szerintem nem kéne ennyire nagy dobra verni, hogy Harry Styles filmet csinál, inkább magáról a filmről, vagy Harry színészi képességeiről kéne beszélni. És ügyes!

Fionn legjobban azt sajnálja, hogy az emberek a filmet csak Harry miatt néznék meg.

Egy kicsit őrületesnek tartom azt, hogy valahol az úton az emberek elfelejtették, hogy egy nagyszerű stáb dolgozik a filmen – beleértve Harryt is – de tudod, Ő a színészek krémek-krémje…

Azonban a színész megvédte Harryt, elmondta, a színész-palánta egyáltalán nem száll el attól, hogy Ő a film sztárja.

Az emberek túl sokat törődnek azzal, hogy Harry szerepel a filmben, de ez nem jelenti azt, hogy ez visszatükröződne Harryn. Ő nem kért ilyesmiből. Jólelkű. remek színész és egy remek srác. A média szempontjából egy srácra figyelnek ahelyett, hogy az egészet néznék együttesen.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük