One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Newcastle (1. nap)

A banda visszatért Angliába, hogy egy hatalmas bulit szervezzenek a Metro Radio Arénában, Harry felelevenítette a régi időket, vízi-csatázott a rajongókkal! 

A négy fiú ismét megmutatta, hogy jó műsort tudnak összehozni, és most Harry is részt vett a mókában. Liam törte meg a jeget, mikor arra kérte társát, hogy mutassa meg a legragyogóbb mosolyát, Harry fogsorát kivillantotta, próbálta a legjobbat adni a közönségnek. Utána már vízi-csatázott is egy rajongóval, Niall megmutatta Geordie akcentusát, azonban aggasztó, hogy a gipsz még mindig a lábán van az énekesnek, pedig két héttel ezelőtt azt mondta, most hétvégén már szabad a tánc számára. Harry lába viszont sokkal jobban van, úgy tűnik neki nem volt törése, egyszerű ficam lehetett a problémája.

Louis a show közben felhozta a No Control projektet és elmondta, hogy nagyon hálás a rajongóknak, valamint a Billboard hirdetést is, egy rajongó a Billboard magazinban hirdette a banda új albumát, amihez a fiúknak semmi közük nem volt, de nagyon jól esett nekik a gesztus és habár nem tudják, ki volt az, nagyon hálásak neki.

Ma este folyatódik a koncertsorozat Newcastle városában.

   

Galéria linkek

» TOURS / TURNÉK > ON THE ROAD AGAIN TOUR (2015) > OKTÓBER 25 – METRO RADIO ARENA, NEWCASTLE, UK – 1. NAP

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük