One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Newcastle (3. nap)

27-én zajlott le az utolsó newcastle-i koncert, ahol Louis kapott egy ütést ágyékon, Liam egy rajongóval “csókolózott”, Harry pedig egy medvével énekelt.

A koncerten ismét nagy buli keletkezett egy szempillantás alatt, amit egy idő után már a nézők sem tudtak követni. A műsor kezdetekor Liam egy Adidas fölsőt hordott, ami miatt Louis játszotta a sértődöttet, és természetesen vízi-csatával vette rá társát a ruhacserére. Eközben Harry talált a színpadon egy kis mackót, amit a mikrofonjára ültetett, úgy énekelte ki a tiszta hangokat.

Volt csoportos ölelés, köszönetnyilvánítás és védelmezés is, mikor Liamet elkezdték dobálni a rajongók, Louis idegesen kérte a népet, hogy hagyják abba. Harry is csendre bírta a közönséget, mikor észrevett egy csecsemőt, aki mélyen aludt.

Harry továbbá rá akarta venni Liamet arra is, hogy csókoljon meg egy rajongót. A nem rég új tetkókkal gazdagodott énekes lement a színpadról, hogy megölelje a lányt, és még egy puszit is adott az arcára, azonban fürtös barátjának ez nem volt elég – francia csókot követelt.
Persze Liam nem teljesítette társa kérését, azzal az indokkal, hogy a rajongó túl fiatal.

A fiúk a tegnapi nap folyamán pihentek, Niall Manchesterbe látogatott, hogy megnézze a Manchester United és a Middlesbrough közötti mérkőzést. Louis holnap fog elmenni egy teapartira a délután folyamán.

 CSWzvlsUcAAsAoH.jpg CSXuVKDUAAArM3Z.jpg CSWmpEnUEAAWHAU.jpg

Galéria linkek

» TOURS / TURNÉK > ON THE ROAD AGAIN TOUR (2015) > OKTÓBER 27 – METRO RADIO ARENA, NEWCASTLE, UK – 3. NAP

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük