One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Niall a Late Late Show vendége volt tegnap este

Annak ellenére, hogy a koronavírus miatt Niall nem léphetett be a Late Late stúdiójába, James Corden továbbra sem hagyta abba a műsorát. Olyan szinten, hogy tegnap, vagyis November 11-én Niall és Ashe facetime-on keresztül beszélgetett a műsorvezetővel, majd előadták közös dalukat, a Moral of the Story-t.

Szó szerint csak néhány nappal ezelőtt találkoztunk először, eddig csak neten videócseteltünk – mesélte Niall az interjú alatt. – Április óta van közös dalunk, és most először találkoztunk.

Az interjú alatt James arra is rátér, hogy mikor Niall utoljára a műsorában szerepelt, éppen a turnéról, új albumról és a Niall hétről volt szó, és még aznap este karanténba került az ország, ami az egészet felülírta.

Mindenek ellenére ez egy jó időszak volt a számomra, 10 éve nem volt ennyi szabadidőm, jó érzés volt, hogy nem kellett állandóan bőröndbe pakolnom, és huzamosabb ideig elmennem valahová. Ezek ellenére dolgoztam, király dolgokat csináltam Ashe-sel is, szóval ez egy jó év volt – mondta Niall.

Szó esett a jótékonysági koncentről is, amit Niall azért szervezett, hogy a turnéban dolgozó embereinek meg tudja adni a megélhetőségükhöz szükséges fizetést, annak ellenére, hogy idén nem indultak útnak. Mint korábban említettem, a koncert után vették fel Ashe-sel a dalukat, amit a műsorban is lejátszottak. A fellépésre Londonban, a Royal Albert Hallban került sor, alább megtekinthetitek mind a beszélgetést, mind pedig a szereplést.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük