One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Niall a Late Late showban

Az énekes tegnap este látogatta meg az ideiglenesen Londonba költözött Late Late műsort, amiben James Corden kérdezte egy kicsit Niallt a kanapén, valamint egyik nagy slágerét, a Slow Hands-t is előadta.

Korábban már a fiúk mesélték, hogy egyszer Donald Trump kitessékelte őket a hotelből, így máshol kellett megszállniuk. Niall most részletesebben belemerült a történetbe a rákérdezés után, és elmondta, ő hogyan emlékszik vissza arra az estére.

Mentségére szóljon, nem ő az első, aki elküld minket egy hotelből! Aznap éppen a Madison Square Gardenben léptünk fel, és kiírtuk, hogy nincs Meet and Greet és hasonlók, mert ahhoz túl nagy volt a koncert, karrierünk legnagyobbika volt! Ő mégis megkérdezte, hogy csinálnánk-e egy fotót az ügyvédje lányával. Mondtuk neki, hogy a lány nagy dolgot csinálna belőle, így nem, bla bla bla… Szóval kijelentette, hogy többé nem használhatjuk a parkoló bejáratát, és a főbejárat lépcsőjén kéne fotókat készítenünk, hogy reklámozzuk a hotelt, ezért leléptünk.

James mindezek után megjegyezte, ezután kezd kételkedni a jelenlegi elnök jóságában, de hamar témát váltott, mielőtt túlságosan is kifejtették volna a véleményüket.

Korábban Liam is beszélt erről, aki anno a következőképpen emlékezett vissza a dologra:

Azt akarta, hogy találkozzunk a lányával. Felhívta a menedzserünket, aki elmondta neki, hogy éppen alszunk, mire közölte vele, hogy ébresszen fel minket. Mikor személyesen utasítottam el az ajánlatát, megtiltotta, hogy tovább használjuk a parkoló bejáratát. Nyilván New York nem az a város, ahol nyugodtan mászkálhatunk az utcán. New York kegyetlen ránk nézve. Azt mondta, oké, akkor többé nem akarlak a hotelemben látni titeket! Szóval mennünk kellett.

Niall a beszélgetés után elénekelte a Slow Hands dalát, amit a lentebb videóban nézhettek meg. Illetve találtam pár hivatalos képet, amit megtekinthettek a galériában!

http://onedweb.flaunt.nu/gallery/albums/userpics/10002/thumb_DgAd2EKXcAAxrW8.jpg http://onedweb.flaunt.nu/gallery/albums/userpics/10002/thumb_DgB5OQMVMAEpbHK.jpg http://onedweb.flaunt.nu/gallery/albums/userpics/10002/thumb_DgBy_vNXkAAf1Ug.jpg http://onedweb.flaunt.nu/gallery/albums/userpics/10002/thumb_DgD73m-X0AAxNnj.jpg http://onedweb.flaunt.nu/gallery/albums/userpics/10002/thumb_DgDOdjTX0AABqo8.jpg

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük