One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Niall a Late Late Showban

Korábban már említettem, hogy az énekes tegnap nem csak az Ellen Showban, de a Late Late Night showban is feltűnt. Előbbiről már fel is került az első magyar feliratos videónk, melyben Ellen megtalálja Niall számára a tökéletes barátnőt, azonban egy fordítási hiba van benne, Demi Moorenál azt mondja, csak a Ghost c. filmre tud gondolni, ezért elnézést kérek.

Visszatérve a James Corden által vezetett műsorra, Niall imád enni, ennek hatására pedig James meghívta őt az interjú és fellépés mellett egy kis játékra, ami a Spill your guts or fill your guts, magyarul Köpd ki a beled vagy tömd meg a beled nevet viseli. A játék lényege, hogy a játékosok egymásnak tesznek fel kérdéseket egy nem éppen ínycsiklandozó asztalnál ülve, azonban ha nem kívánnak válaszolni a kínos kérdésre, meg kell enniük azt, ami előttük van. Az énekes a játék során csak egy dolgot kóstolt meg, méghozzá a lazac turmixot, amire annyit mondott, hogy olyan, akár a yoghurt, egyébként pedig nem ízlett neki. – ez a videó jelenleg feliratozás alatt áll :)

Az interjúból csak egy kis részlet került ki eddig, ami szintén fordítás alatt van, ebben Niall a srácok által közzétett bejegyzésekről beszél, amikben gratulálnak a kislemezéhez, illetve szóba került az albuma is.

Azt hiszem ha nem tweeteltek volna róla a srácok nekem, az emberek egyből elkezdték volna, hogy “Ah, nem támogatják őt!! Nem tweeteltek neki! Szerintük nem volt jó!” De egyébként mindenki írt nekem emailt, üzenetet, reagáltak rá. …

…A This Town volt valószínűleg az első dal, amit teljesen befejeztem és csak a közelmúltban kaptam producert. Megírtam az összes dalt de csak most kezdjük az egészet felépíteni, szóval a következő hónapban végig a stúdióban leszek bezárva, felvesszük a hangot, a gitárt, mindent.
És remélhetőleg jövő nyár korai szakaszában ki fogom adni, szeretném ezt hinni, de még nem tudom. 

Az énekes ma már New Yorkban van, reméli, hogy ezúttal a várost is látni fogja majd, míg ott tartózkodik.


CvwA29UXYAAuVqk.jpg  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük