One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Niall és Harry interjú

Harry és Niall adott interjút, amiben elmondják, mennyire büszkék az új albumra, szó esett a Perfectről, valamint pár érdekes bók is elhangzott a beszélgetés közben.

Az interjú már az elején megalapozta a poénos beszélgetést, hiszen a riporter felhozta a fiúk bámulatos zokniját, sérült lábaik miatt nem vehettek fel cipőt, de a rögzítő is lekerült a lábukról valamiért.

Utána jött a kérdés, amit egyik interjú során sem hagyhattak ki, hogy mégis mire számíthatunk az új albummal kapcsolatban. Harry a következőket mondta:

Tényleg nagyon büszkék vagyunk erre a darabra, nagyon sokat dolgoztunk vele. Ez az album király, mert tényleg arra koncentráltunk, hogy a legjobb dalokat írjuk rá, amire csak képesek vagyunk, nagyszerű csapattal készítettük a dalokat, amik tetszenek, és reméljük, hogy mindenki másnak is fognak.

A fiúk azt is elmondták, hogy idegesek az új albummal kapcsolatban, hiszen már csak négyen vannak, az alap idegességhez ez a másság is párosult. Majd szóba került a Perfect, és alapjáraton a cím, amit a riporter azzal magyarázott, hogy mivel a srácok tökéletesek, a dalnak is ezt a nevet kellett viselnie.

Fejezd be… – mondta Harry a bók után, majd rátért a kérdés megválaszolására – Nagyon szeretjük (a dalt), nem tudom, hallottad-e már… Ez egyfajta “szórakozzunk” szerelmes dal.

Niall elmondta, hogy a Karácsonyt a családjával fogja tölteni Mullingarban, ahogy elárulta azt is, hogy nagyon boldog, mert idén először lehet otthon a dublini koncert alkalmával. Végezetül pedig Harry elmondta, hogy a rajongók masszív támogatására támaszkodnak minden nap.

Szerk.megj.: Harry nadrágja fogott egy kicsit, az interjú felénél észreveszi, hogy teljesen befeketedett a keze!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük