One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Niall és Harry is kamera elé álltak

Tegnap nem csak Harryről, de Niallről és egy kicsit Liamről is lehetett hallani. Az ír tagunk a minap forgatni volt, azonban nem árulta el, mivel szeretné meglepni rajongótáborát. Érdekesség, hogy a londoni stúdióban 13 órát töltött az énekes, így sokan egy klipre tippelnek.

Harry huszonhatodikán utazott Párizsba, másnap pedig már a tévében szerepelt, így határozottan nem pihenni ment Franciaországba. A Quotidien névre keresztelt műsorban lépett fel Styles a Sign of the Times dalával, előtte pedig egy közel húsz perces interjút adott, amit csak azért nem fogok feliratozni, mert rengeteg benne a francia nyelv és így nem sok értelmét látom. Azonban szeretnék kiemelni két részletet, amit Harry mondott az interjú során.

Együtt dolgoztam Harley Weir fotográfussal. Hatalmas, hatalmas rajongója vagyok a munkásságának. Nagyszerű lehetőség volt vele dolgozni és szerintem elképesztő nő! Úgy éreztem, ez az, amit akarok. Ez jelent nekem valamit, és szerintem ha bármi más is így érez, akkor nem szívesen venném el tőlük az érzést, hogy megmagyarázzam a sajátom. Szerintem az a király ezekben a fotókban és magában a mvészetben, hogy elég, ha átéled, nem kell megmagyaráznod. – Harry az album fotósorozatáról.

Nagyon jól éreztem magam! Nagyon szerencsések voltunk, hogy ennyi bámulatos dolgot megtehettünk, jelenleg pedig van időnk arra, hogy a saját életünkben próbáljunk ki dolgokat és érezzük jól magunkat. Annyira jó nézni, hogy a többiek boldogulnak. Ha olyan jól tudom csinálni, mint a többi srác, akkor az csodás lenne!Nagyon! – Harry a bandatagokról és az eddig eltöltött szünetről.

Az interjút [ezen a linken] meg tudjátok nézni, a fellépést pedig [itt megtaláljátok]. Érdemes, hiszen annak ellenére, hogy nem sokat érteni a kommentár miatt, Harry franciája mindent megér!

Ami Liamet illeti, Ő instagramon osztott meg egy fotót, legutóbbi információim szerint Los Angelesben van.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük