One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Niall és James Corden is Harryről beszélt

Szinte már mindenki tisztában van vele, hogy James Corden nagy barátságot ápol a One Direction tagokkal, különösen Harryvel, aki egy teljes héten át vendégül látott a műsorában. Tegnap azonban James a kanapé másik oldalára ült, és megkérdezték arról, hogy Harrynek valóban négy mellbimbója van-e.

Van a has tájékán egy harmadik valami, ebben biztos vagyok. – kezdte, majd a kérdésre, miszerint érintette-e már őket, James csak annyit mondott – Nem, még nem szívtam Harry mellbimbóit, de párszor már szájon csókoltuk egymást.

Míg James Harry testrészeit elemezgette, addig Niall elmondta, hogy nagyon aggódott Harryért.

Igazából ráírtam, hogy mi történt a kezével, valaki bántotta, vagy mi történt… Be volt kötözve a keze az elmúlt napokban, arra gondoltam, biztos sportolt, vagy valami. – mondta, majd hozzátette – Harry egyébként jó a sportokban. Nagyon jó fociban, és golfban is.

Később, az interjú során becsatlakozott a Smallzy riportere is, aki korábban Harryvel beszélgetett, és mindenki szívét megmelengette, mikor Niall rákérdezet: Egyébként, hogy van Harold? Láttam, hogy találkoztál vele!

Ha már sérülések, az ír énekes valamelyik nap egy képet tett fel Twitterre, ahol jégbe burkolt lábát láthattuk. Niall megnyugtatott mindenkit, semmi baja sincsen.

A családdal fociztunk egy órán át, és a végére úgy éreztem magam, mint egy 45 éves férfi. Fájt a térdem.

A szülinapos énekes (ugyanis Niall ma/holnap lett/lesz 24 éves, ezúton is Boldog Szülinapot neki!) a magánéletéről is beszélt.

Jelenleg is szingli vagyok. – mondta, majd mikor megkérdezték poénból, hogy vitt-e már lányt magángéppel valahova, az énekes elégedetten válaszolt – Igazából igen, és soha ne vigyél lányt Vegasba!

Niall ma reggel megérkezett Japánba, két nap múlva Tokióban fog fellépni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük