One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Niall és Louis a Grammy kapcsán

Hamarosan megrendezésre került az idei Grammy díjátadó és az a pletyka kering, hogy Niall meg fog jelenni a rendezvényen. Ha ez nem lenne elég, Louis és Steve is mondott pár szót a híres díjátadó kapcsán, elárulták, kinek jósolják a Legjobb Tánc Felvétel szobrát, amit ezen a linken megnézhettek.

Niall emellett egy interjút is adott a BBC Radio 2 adásán belül, amiben elmondja, épp az új albumán dolgozik, illetve szóba kerül a régi utazása is, amit a szünet elején csinált. Rákérdeztek arra is, hogy milyen érzés kisebb közönség előtt fellépnie, ha már százezrek előtt is énekelt a One Direction turnékon, és elmondta hogy annak ellenére, hogy sokkal csendesebb, ugyanolyan jó érzés a fellépés.

Harry albuma úgy tűnik, egyre közelebb van, tegnap ismét szóba került a még hivatalosan be nem jelentett korong. Doug Morris elmondta, nagy büszkeség tölti el Harry munkáját nézve és egy hasonlatot is mondott, miszerint “Ez a süti meg van sütve!” A Columbia Records emellett a Billboard magazinnak is nyilatkozott, akik szintén Harry albumáról beszéltek, bár új információt nem adtak a számunkra. Úgy tűnik az énekes nagy visszatérésre készül, elárulták ugyanis, hogy Styles nem egy dalt szeretne megjelentetni, mint társai, hanem egy egész korongot, aminek bejelentésével nem-igen akar fáradozni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük