One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Niall és Louis interjú

Tegnap adtak interjút a srácok a Newcastle koncertjük előtt a backstageben, ahol Niall elmondta, a szünet valószínűleg sok lesz majd a fiúknak.

Szó esett az interjú során a turnéról, és annak jelenlegi állomásáról, amit Louis szimplán úgy írt le, hogy “nagyon kaotikus”, és örül annak, hogy ott lehet, még ma este is. Szóba került a turné utáni szünet is, arról Niall nyilatkozott röviden.

Egy sokk lesz a rendszerünknek, nem csinálni azt az időbeosztást, amit most csinálunk… Jó lesz, nem tudom milyen lesz, még sosem határoztunk ilyen mellett, de az egész jónak látszik, mert tudod, ott van a karácsonyi időszak, amikor valószínűleg lazulunk, és aztán elkezdünk a… Jó lesz!

Louis ezek után csak ennyit mondott az egészről:

Egyáltalán nem furcsa, hogy egy banda egy ilyen időbeosztás után szünetre vonul, csak úgy, mint mi. Izgatottak vagyunk a visszatérés miatt, de ez alkalommal lesz időnk levegőt venni előtte! … 5 éve egy szoros időbeosztásnak élünk, szerintem megérdemeljük, hogy a szabadidőnknek éljünk, lazuljunk, együtt legyünk a családunkkal és a barátainkkal, és ehhez hasonlók. 

A valódi szünet újévkor kezdődik majd, addig láthatjuk az énekeseket még rengeteg rendezvényen és műsorokban, de utána sem kell félnünk, hogy teljesen eltűnnének a média szeme elől.

MEGNÉZEM AZ INTERJÚT

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük