One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Niall, Harry, Zayn és Louis tegnapi napja

Tegnap Niall, Louis és Harry is megjelent a nyilvánosság előtt, ám amíg Harry vacsorázni ment és pár rajongóval fotózkodott, addig Louis a családjával – köztük Freddievel és Danielle-l – töltötte a napot, Niall pedig golftehetségekkel találkozott Justin Timberlake és Justin Rose társaságában.

Az ír énekes ma és holnap fog golfozni az Augustában megrendezett versenysorozatban, tegnap ez okok miatt látogatta meg Justin Timberlake-kel és Justin Rose-val a fiatal tehetségeket, akik a golfklubban játszanak. Niall nagyon jól érezte magát, később pedig elmondta, hogy fényes jövő vár a sportra, amennyiben ilyen gyerekek töltik ki majd a mostani sportolók helyét.

Néhány valóban tehetséges játékos játszik errefelé, ezek azok a gyerekek, akiket évek múltán nézni fogunk. A golf jövője elég fényes.

Eközben Harry – mint korábban említettem – vacsorázni volt egy Miamiban található étteremben, és jószívűségét most sem rejtette véka alá. Szemtanúk és rajongók nyilatkozata szerint az énekes mosolyogva fogadott mindenkit, aki megzavarta az étkezésben, egy kislány odarohant hozzá és átölelte, aminek hatására csak ellágyult arccal lehajolt, hogy szemmagasságban legyen vele. Apukákkal is beszélgetett, az egyik nem beszélt angolul, így próbálta megértetni magát a spanyol származású férfi előtt, kisebb-nagyobb sikerrel, egy másik lány pedig arról számolt be, hogy a családjával töltött vacsorát az énekes állta.

Az étterem vezetője egyszer csak odajött az asztalunkhoz és elmondta, hogy Harry kifizette a számlánkat. Olyan kedves volt, kezet fogott apámmal és a kis tesómhoz lehajolt egy ölelésre!

Ami Louis-t illeti, az énekes családjával, Daniellel és Freddievel volt tegnap Californiában, az utcán sétálva kapták őket lencsevégre, bár jelenleg nem sok képpel örvendeztettek meg bennünket. Zaynt tegnap New Yorkban látták, Gigivel együtt hagyták el Hadid házát a délután folyamán.

    CfFSgc-WsAA35wK.jpg

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük