One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Niall golfozni volt

Párizsba tért vissza a turnéja után, hogy a Celebrity Match, vagyis a sztárok között zajló golfmeccsen vehessen részt a Ryder Cup keretein belül.

Niall köztudottan mindig is rajongója volt a golfnak, mióta pedig nem működnek rendesen a térdei, teljes imádattal fordult a sport felé. Minden eseményen, amin lehet, megjelenik, ha pedig a munkája épp nem engedi neki az utazást, tévén keresztül figyeli az eseményeket.

Idén, csak úgy, mint tavaly és azelőtt, tiszteletét tette a Ryder Cup-on, ami az egyik legnagyobb esemény minden évben. A sztárok közti meccsnél olyan emberekhez társult, mint Samuel L. Jackson, Luis Figo és Michael Phelps.

Lőttek bőven lesifotókat, illetve rajongók által készült képek is születtek. Van, amelyiken Niallt Jamie Dornan mellett láthatjuk, akivel egy csapatban volt, de Nick Jonas is megjelent. (Érdekesség, hogy az első nap, vagyis tegnap, Nick és csapattársa, Michael Phelps nyerték a meccset Niallék ellen.)

Információim szerint Niall egész héten golfozni fog, hétvégén pedig nagy meccsnek néz elébe. A fotókat megtekinthetitek a galériában!

    

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük