One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Niall híregyveleg

Habár korábban is láthattuk már az énekest fekete keret mögé bújva, egy interjúban elárulta Niall, hogy kamu szemüvegről volt szó – eddig! Tegnap ugyanis egy szemészeti vizsgálat során kiderült, hogy bizony tényleg baj van a látásával és muszáj szemüveget hordania a normális látás reményében.

Az elmúlt hat hónapban észrevettem, hogy nem láttam bizonyos dolgokat tökéletesen, amik messzebb voltak, illetve feliratokat a tévén meg hasonlók. Szóval ma elmentem szemészetre, ahol kiderült, hogy szemüveget kell hordjak olvasáshoz, tévézéshez és vezetéshez is. Szóval nincs szükségem többé a kamu szemüvegre. – jelentette be a hírt Niall a tegnapi nap folyamán.

Az énekes azonban nem csak orvosokhoz mászkált a napokban, lencsevégre kapták, ahogy Február 28-án utcára lép, illetve tegnap a Rays of Sunshine alapítvány egyik rendezvényére látogatott el, ahol gyerekekkel zenélt, beszélgetett velük és képeket is készítettek közösen. Emellett a Golf Digest jóvoltából is kaptunk egy videót (ami Minneapolisban lett forgatva még ősszel), amiben az énekes egy kihívást próbál végrehajtani golf tudományát bevetve, ez is mind jótékonyságra ment egyébként. Labdánként 100 dollárt adományozott az énekes, illetve ha a labda jó helyre került, plusz egy száz dollár került a kasszába.

A játékot az is nehezítette, hogy a koncentráció közben Niallnek kérdésekre kellett válaszolnia. Megtudhatjuk például, hogy 12 évesen kezdett el golfozni a barátai hatására, az éneklés viszont mindig az élete része volt. A kedvenc zenekara jelenleg a The Lumineers, kedvenc golfjátékosa pedig McIlroy. A kisebb interjúból kiderül az is, hogy Niall szerint a golfosok pocsékul öltözködnek és McIlroy a golf szerelésében akár Niall apja is lehetne. Adele és Beyoncé közül Adele-t szereti jobban, Kanye és Taylor Swift közül inkább a női előadót kedveli. Az ételek közül a Thai konyha áll mindenek felett. A legjobb dolog, amit valaha vett az első gitárja volt. Az interjút hamarosan magyarul is megtekinthetitek a videógalériánkban!

Ami pedig a médiát illeti, Shawn Mendes egy interjúban elárulta, a hírességek közül jelenleg Niall a legjobb barátja és nagyon sokat lógnak együtt.

A képeket megtekinthetitek a galériában!


C5_ylXJUsAEAlrk.jpg C56OBgNWgAABVGZ.jpg C58fDT9XEAIyaPd.jpg C58jtW2XQAEi0I4.jpg C53g8avXEAAmKc0.jpg

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük