One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Niall hírmorzsák + Murphy

Az énekes egy nap alatt sok információval kecsegtetett, tegnap az egyik Grocery-ben vásárolt Los Angelesben, amiről előkerült pár jó minőségű kép is, majd elárulta rajongóinak, hogy nagy csalódást okozott neki a British Airways legutóbbi repülése során.

Múlthét kedden elvesztettétek a csomagom és még mindig nem kaptam meg.. Szörnyű rendszer! – panaszkodott a szolgáltatónak.

Emellett tegnap este egy bár vendége volt barátaival, köztük Charlie Puth-val, amiről sajnos képek nem kerültek elő (még).

A tegnapi nap folyamán Cillian Murphy is nyilatkozott (ismét) Harry Stylesról, ismételgetve magát újra elmondta, mennyire odavan az énekesért.

Harry Styles jó ember! Nagyon kevés jelenetem van Harryvel, de alkalmam volt együtt lógni vele és azt kell hogy mondjam, hogy remek, remek kölyök és tényleg, tényleg vicces!
Chris Nolan (a rendező) tudja, mi a tehetség és okkal válogatta be Harryt is. Nagy történelme van annak, hogy zenészek színészetbe fognak és magam is onnan jövök, szóval biztos vagyok benne, hogy fantasztikus lesz a szerepében. Bízom Chris ezen hallgatóságában.
Chris forgatási módszerével, IMAX 65mm kamerákkal és valós helyszínekkel, nagyon erőteljes lesz Harry debütálása színészként.

    

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük