One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Niall interjú a Spotify-val

Niall interjút adott a napokban a Spotify-nak az albummal és a This Townnal kapcsolatban, amit magyarul megtekinthettek a videóval együtt a Tovább linkre kattintva. Emellett Louis is üzent pár kedves szót a rajongóinak, akik a Just Hold On c. slágerét még mindig az egekben tartják.

Hihetetlen a támogatás, amit a Just Hold On miatt kapok. Ideges voltam amiatt, hogy magamtól csinálok valamit de ti annyi önbizalmat adtatok nekem, szóval még egyszer köszönöm, állatiak vagytok!

Jelenleg mindenki a családjával van, Liam Wolverhamptonban, Louis és Niall Londonban, Harry pedig Holmes Chapelben, utóbbi tegnap készített egy képet a rajongókkal is, amit ezen a linken megtekinthettek. Harryn egy 227 ezer forintot érő Gucci, tigris-mintás kardigánt hordott.

Ami az interjút illeti…

 

Hogy miként írok, van egyfajta jegyzet füzetem, aminek a hátuljába koncepciókat és forgatókönyvet írok, hogy személyes, vagy legalább olyan történet legyen, amire vonatkoztathatok.
Először mindig a dallamot írom meg. Csinálok egy rossz hangjegyzetet a telefonommal.
Ha egyszer a dallam és a szöveg egyszerre jön, az bámulatos érzés!

Egy dal anatómiája

A This Town az első megírt dalaim egyike. Nem próbáltam nagy refrénes és ehhez hasonló felépítésű dalt írni.
Olyat próbáltam alkotni, ami nekem való.
A cím hamarabb megvolt, mint bármi más és jött a kérdés – Ez a Város és milyen város? Javarészt a szülővárosomat jelenti számomra és sok olyan ember van, akik hozzákötődnek, mert ez egy vonatkoztatható dal, , amennyiben egy kis városból származol, te is megtapasztalod, hogy mindig, mikor hazatérsz, az emberek a világ minden tájáról jönnek befelé és te besétálsz egy bárba, ahol meglátod a lányt, akibe “szerelmes voltál” tizenkét évesen.
Szóval szerintem ez a megfogható része a dalnak, bele tudod látni magad a 12-13 éves önmagadba ismét, aki azt mondja “Ha az egész világ nézne, akkor is tovább táncolnék veled, mert nem nagyon érdekel.”
Nem számít milyen messze mész vagy hol vagy és mit csinálsz, minden vissza fog térni hozzád, innen ered ez a sor (szerk.: Everything comes back to you – minden visszatér hozzád)
Később képes voltam ebbe egy szerelmi történetet is beleszőni, ami egy teljesen mindennapos történet.
Egyszerűen mindig sokkal magabiztosabbnak érzem magam gitárral a kezemben. Nem tudom miért van ez, még a tévé nézése közben is ott a gitár az ölemben, nekem így jó. Az utolsó turnén, amit csináltunk, 20 dalt a 24-ből gitárral a kezemben adtam elő, szó szerint a banda tagja voltam, volt mikrofonom is és tényleg alig várom, hogy összerakjam a zenekart, az egész ötlet az, hogy próbálunk, a gitárra koncentrálunk, hogy miként hangzik a banda meg ilyenek, hiszen az emberek fizetnek majd azért, hogy nézhessenek majd és azt akarom, hogy megérje nekik. Ehhez ragaszkodom, és mindig ragaszkodni is fogok.

Igazából most fogom elkezdeni a rendes feléneklést, volt már korábbi demóim olyan emberekkel, akikkel írtam a dalokat, alig várom, hogy ezeket életre keltsem a stúdióban a következő hónapban.
Csak beleugrom, mindenkitől azt hallom, hogy minden zenésznek el kell mondania, mit gondol. Én nyilván még sosem csináltam ilyesmit ezelőtt, szóval alig várom, hogy megtapasztaljam milyen és nyilván először sok lesz majd az akusztikus gitár, hogy kifejezzem magam, minden mást a nagyokra bízok.
Remélhetőleg lesz majd egy olyan pillanat, amikor mind ott állunk majd a szobában és azt mondjuk: Ez tetszik!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük