One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Niall interjú – Élet a 1D után

Általánosságban arról szól, hogy volt egy lány vagy fiú, akivel 12 évesen randiztál, és hazatérsz hosszú idő után és belebotlasz, akárhol is jársz. Ez az ötlet van a dal mögött. – mondta a This Townnal kapcsolatban az énekes – Szeretek hazatérni, látni a családomat és a barátaimat, a legtöbb barátom távol él tőlem, Ausztráliában vagy itt, és ugyanabban az időben szoktunk hazatérni, ezért botlunk mindig egymásba, ami remek!

Mikor kezdtél el szólóban gondolkodni?

Épp hazatértem az észak-ázsiai körutazásomról úgy Február végén, szóval olyan március-április környékén kezdtem dalt szerezni és a This Town volt az első, amit megírtam. Kimozdulni és Ázsiában lenni sok utazással járt, szóval tettem egy kis… Őrülten fog hangzani, de egy kis idő-utazást. Szóval igen, sok időt töltöttem azzal, hogy lejegyzeteltem az ötleteimet és hasonlókat, szóval az utazásból jöttek az ötletek.
 
Mik voltak eredetileg a terveid a One Direction után?

Csak lazulni akartam, utána pedig újra dalt szerezni, ahogy régen, és most itt vagyunk New Yorkban kilenc-tíz hónappal később, szóval… Igazából semmit sem akartam csinálni. Az egész utazás dolog is spontán volt, ahogy szó szerint mindig mentünk és érkeztünk a következő helyre, nem nagyon gondoltunk bele a dolgokba és amikor 30 dollárért repültünk Cambodiába, ami elég random volt tőlünk, az volt az első spontaneitás, addig mindent előre megterveztem, a hoteleket, ahogy a világot jártam… Szóval csak a magunk módján akartam csinálni.
 
Hogy halad az album?

Jól, a legtöbb dal már meg van írva pár megbeszélés alatt és egy olyan sráccal fogok együtt dolgozni a jövőhéten, aki a hold back the river dalt is szerezte, szóval már nagyon várom. Szóval hamarosan befejezem és remélhetőleg még egy jó dalt összehozunk a maradék gyűléseken. Ezzel pedig be is fejezzük az írást és a stúdióban kezdjük a felvételeket, a dobtól kezdve a gitáron át mindent felveszünk majd. A dalaim nagy része csak hanganyagok vagy nagyon jó demók, szóval most elkezdjük őket összerakni.

Milyen zenét szerezni magadnak, és milyen a One Directionnek?

Szerintem a zeneszerzés között nincs különbség, mert mikor a 1D-nek írtunk, ugyanúgy külön voltunk, szóval az írás része ugyanaz. Most viszont nem írtam nagy kórusokat vagy ilyesmi, olyat írtam, ami illik hozzám, ha érted, mire gondolok. Általánosságban ami teljesen nekem való, mert most minden részt én éneklek, ami viszont más. De jó ez az egész és alig várom, hogy a zenei részét is megcsinálhassam.
 
Mit várhatnak a rajongóid az album kapcsán?

Mit várhatnak? Nem tudom, talán azt, hogy őszinte lesz, néhány a megszokott önmagam, csak felveszem a gitárt és játszom. Az emberek tudják a zenei ízlésem, szóval ahhoz hasonló lesz majd. Olyan inspirációim voltak, mint Bob Dylan, The Luminers és hozzájuk hasonlók, köztük David Gray is. Szóval ebben az albumba próbáltam mindenkiből belecsempészni, egy kis csavarral, ami én vagyok.
 
Akusztikus lesz az album, vagy több is lesz?

Nos, van 1-2 kedvencem, amikben igazából szerintem csak én és a gitárom lesz, meg talán egy kis zongora, de nagyon alaphangú. Ezek voltak azok a dalok, amikhez kis helyszín volt, csak mikrofon és kész. A többi viszont több lesz ennél, mert ha tizenháromszor eljátszanám a This Townt egy koncerten, akkor az emberek valószínűleg halálra unnák magukat, szóval ezt nem fogom megtenni. Azok a bandák is, amiket hallgatok, egy kicsit felgyorsult dalokat készítenek, szóval várom már, hogy ilyet is megjelentessek és a koncerteken előadhassak.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük