One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Niall interjú

Már az apróbb hírekben is említettem az interjúkat, most bővebben kitérek rájuk, íme Niall rádióinterjúja, ahol sok mindenre fény derül.

Niall interjúja tegnapelőtt készült, és sok mindenről szó esik. Kiderül például az, hogy első dalát 15-16 éves korában írta, valamint a hazaszeretetéről is beszél nekünk egy kicsit.

Riporter: Szereted Írországot? Mármint, még tinédzser korodban ott hagytad, és azóta Londonban élsz, ott nőttél fel. Nem érzed úgy, hogy London az otthonod?
Niall: Nem, mármint, az otthon az otthon, ahogy Danise mondta egyszer, az otthon ott van, ahol megteremted, és a legtöbb időmet Londonban töltöm, de ahogy te is tudod, az első alkalommal Londonban rekedtünk és az ott éléssel szereztem a barátaimat, beleértve a lakótársamat, aki ír. Szóval igen, jó ott élni meg ilyenek, de hiányzik az otthonom, és a szoros időbeosztással nem tudtunk olyan sokszor otthon lenni, mint amennyire akartunk. De biztos vagyok benne, hogy majd hamarosan…!

Niall lakótársára is fény derült, nem más, mint William, akivel az X-faktor ideje alatt ismerkedett meg.

Niall azt is elárulta nekünk, hogy nagyon élvezte az otthon töltött napokat, mikor Dublinban koncerteztek, jó érzés volt számára ugyanabban a fotelben ülni és ugyanazokat csinálni, mint régebben tette, édesapjával is tudott beszélgetni. Azt is elmondta ezen kívül, hogy számára a zenei karrier még mindig izgalmas, minden év más, és nem tudja megunni.

Úgy érzem, hogy minden év tartogat valami újat és valami nagyobbat, tudod, még mindig izgatottá tesz. Az elején, miután elhagytuk a műsort, akkor a koncertek voltak izgalmasak, aztán jött az első kislemez, ami első lett, aztán felléptünk az Olimpián, és utána jött a #1 album, felléptünk Square Gardenben, ott volt egy világturné, és ez mind izgatottá tett. Minden, ami történik velünk a mai napig, minden izgalmas. … Az utóbbi két évben nagy turnén vettünk részt, és fellépni több, mint 50.000 ember előtt, különböző országokban minden este, egyszerűen elképesztő!

Arról is szót ejtett az énekes, hogy a hotelekből nem nagyon mozdulnak ki, de a négy fal között általában eltöltik az időt. Csalódott, hogy nem láthat mindent, és csak a kocsin keresztül nézelődhet a városban, de együtt tud élni vele. Nevetve mesélte el azt az esetet, mikor Louis szobájában játszottak PlayStation-n, és Liam benyitott, hogy menjenek vásárolni, de nem tudtak, mert több ezer rajongó várt rájuk a hotel előtt. Számára ez már mindennapi dolog.

Szóba került Zayn is, az ír énekes elmondta, hogy látta társán, nem igazán élvezi azt, amit csinálnak. A kérdésre, hogy mit gondol erről, a következőképpen válaszolt:

Nem tudom, szerintem a végén a szívét követte. Volt néhány beszélgetésünk erről, végül meghozta a döntését, és ha valamit nem élvezel csinálni, nem kéne erőltetned. Meghozta a döntését, most boldog, mi is azok vagyunk, és túljutottunk rajta, közelebb kerültünk egymáshoz.

Niall azt is elmondta, hogy nagyon várja a szünetet, számára ez az öt év, öt albummal, öt turnéval eléggé fárasztó volt.

Szerintem ez a megfelelő idő erre, a legjobb korban vagyunk, hogy megálljunk egy kicsit, tartsunk egy szünetet, majd visszatérjünk. Szerintem nagyszerű lesz, csak úgy hazatérni! Eddig csak Karácsonykor voltam otthon, jó lesz most több időt tölteni ott, látni mindenkit, akiket egy ideje már nem láttam. Jó lesz utazni egy kicsit, látni azokat a dolgokat, amiket még nem láttam. 

A riporter azt is megkérdezte Nialltől, hogy hogyan képzeli el a jövőjét, Ő pedig csak annyit felelt:

Öt évvel ezelőtt megkérdezték tőlem ugyanezt, hogy öt év múlva hogyan képzelem el magam, és annyit mondtam, hogy öt évvel öregebbnek. – viccelődött, majd folytatta – A jövő évben szeretnék a golfra koncentrálni, jobb formába hozni magam. Nem tudom, nehéz kérdés ez, gondolj bele, mennyi minden történt velem öt év alatt!

Niall a szünetről és a banda felbomlásának a pletykáiról is elmondta a véleményét:

Fél évvel ezelőtt döntöttük ezt el, és túlreagálták az emberek, jöttek a “banda feloszlik” dologgal, mi meg csak álltunk ott, hogy “ki mondta ezt?”. Öt éve hajtjuk magunkat, úgy érzem, megérdemlek egy kis vakációt!


Valamint itt van egy hangüzenet, amiben Niall elmondja, hogy részt fog venni ezen az interjún, és hallani az álmos hangját, ásítását is!

SZERKESZTŐI ÜZENET:
Holnap ha minden jól megy, akkor a többi interjút is meg tudom hallgatni és kiszedni belőle a lényeget, de most eléggé sok a dolgom. Legyetek addig is jók, kellemes ünnepeket!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük