One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Niall is céget váltott

Habár úgy tűnt, az énekes hű marad Simon Cowellhez és a SYCO cégnél adja ki majd szóló albumát, tegnap hivatalosan is bejelentették, hogy új szerződést kötött az Universal Music lemezcéggel 5 millió dollár értékben remélve, a dalok vissza fogják hozni a Niallbe fektetett pénzt.

Simonnál így már csak Louis maradt, aki még nem adta annak a jelét, hogy éneklésbe és szóló albumba kezdene a szünet alatt. Niallt már hónapokkal ezelőtt felkeresték az ajánlatokkal, azonban csak most adta be a derekát.

Az Universal elsősorban Harry iránt érdeklődött, de miután Ő visszautasította őket minden figyelmük Niallre fordult. – írta a forrás – Simon azt hitte, hogy Niallt a kisujja köré csavarta, ezért is érte meglepetésként, hogy átpártolt a cég konkurenciájához. A szerződés, amit kötöttek vele, az egyik legnagyobb a digitális kor megjelenése óta! Ez csak azt mutatja mennyire híres is Niall az Egyesült Államokban.

Az album jövő nyáron jelenhet meg, ha minden terv szerint alakult, az énekes jelenleg Londonban van és elkezdte felvenni dalait. A turnéban Niall még nem biztos, azonban mindenképp szeretne jövőre már többször színpadon állni. Emellett azt is bejelentette, következő kislemezéhez valószínűleg klip is párosul majd.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük