One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Niall is szólózni kezd

Habár találgatások voltak régebben is erről, Niall hivatalosan csak ma jelentette be, hogy Ő is belekóstolna a szólózás világába. A szerencsés cég az Universal Music, és mint kiderült, a sok stúdiózás Horan részéről is emiatt történt. A forrás a következőket mondta a Daily Star Sundaynek:

Ez nagy csapás lesz Simonnak, aki hónapok óta rágja Niall fülét, hogy a SYCO-hoz szerződjön le. Hatalmas összeget ígért neki, hogy meggyőzze őt, de aztán jött az Universal, ami nagyobb pénzt tett le az asztalra. 

Az Universal Music beismerte, először Harryvel akartak leszerződni, de Ő a Sonynál maradt, így tágították a látóterüket, ekkor bukkantak rá az ír énekes zenéjére, amiért teljesen odavannak. Olyannyira, hogy a cég bejelentette, mindegy mennyit kér Niall a szerződésért, a válaszuk egy hatalmas igen lesz.

Simon Cowell egyre rosszabbul érzi magát a híresztelések szerint, Liam után Niall szúrta hátba, amit egyáltalán nem várt.

Azt hittük hamarosan megjelentetünk valamit Niallel. Hűségesnek ismertem őt. – nyilatkozott röviden az X-faktor atyja.

Szerződése Simonnal még Louisnak és Harrynek van, Styles azonban mellette Jeff Azoff cégével is kapcsolatban áll, Simon engedélyével. A rajongók nagy része örül annak, hogy Niall is megmutatja, mire képes, azonban attól tartanak, ez már tényleg a One Direction vége.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük