One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Niall kiakadt egy riporterre

Az énekes épp ma érkezett meg a Royal Ascot rendezvény második napjára, amit Londonban rendeztek meg. A Royal Ascot egy lóverseny, mely a királynő személyes levezénylésében zajlik.

Minden rendben ment, amikor is egy rövid időre sikerült belefutnia a BBC egyik riporterébe. Niall nem szívesen adott interjút, így amikor leszólította a BBC riportere Ő csak annyit mondott, hogy Bocsi, de ma ne… A rövid beszélgetés után tovább zajlott a riporter feladata és élő adásban oltotta be az énekest, többek között kijelentette, hogy Amúgy sem tudta, ki Ő, valamint Niall fellépése volt a legkevésbé figyelemre méltó az eddig-nem-ismert hírességek között.

Természetesen Horannak sem kellett több és Twitteren vágott vissza az éles nyelvű riporternek.

Mit gondolsz magadról, Haver? A családommal voltam kint egy napra, akik szintén élvezik a lovasversenyt. Nem azért, hogy kamerák előtt álljak és szaros interjúkat adjak neked..!

A BBC még nem reagált az esetre és nem tudni, hogy a riporter kap-e majd ezért, avagy sem, de tavaly ez a riporter már Damian Lewist sem bírta békén hagyni, akkor tizenhét másodpercben hat kérdésre kapott egyszavas válaszokat.

     

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük