One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Niall lesifotók, Harry albumhírek

Az ír énekes tegnap úgy döntött kimozdul egy kicsit a barátaival és elmentek együtt a Disneylandbe, ami után beültek a Barney’s Beanery étterembe. Mindkét helyszínről kerültek elő lesifotók, amik nem tökéletes minőségűek, de jobb, mint semmi.

Eközben Harry egy új fotó mellett osztotta meg a világgal az egy hét múlva debütáló dalának címét, ami a Sign of the Times. Magyarul eléggé nehezen lehetne lefordítani, mivel ez egy szófordulat és két esetben használják:

  • Valamire, ami jelképként értendő egy jelenlegi pillanatban, általában negatív értelemben. Pl:  Nobody looks up from their mobilephones anymore. I guess it’s just a sign of the times. = Senki sem nézz fel a mobiljáról többé. Azt hiszem ez mutatja, milyen most a világ.
  • Valamire, ami arra utal, hogy a jelenlegi helyzetben valami egyértelmű. Pl: Your neighbor’s unmowed grass is just a sign of the times. Nobody really cares any longer. = A szomszédod lenyiratlan fűve már nem újdonság. Senkit sem érdekel többé.

Mindenesetre, a dal egy hét múlva, vagyis jövőhét Pénteken fog megjelenni, pletykák szerint reggel tíz órakor, de erre nincs garancia. Érdekesség, hogy harminc évvel ezelőtt Prince egy hasonló névre keresztelt albumot, a Sign O’ the Times-t dobta piacra. Továbbá azt is tudni lehet, hogy nagyjából öt perces lesz a dal. Ti várjátok már?

C8PshBaUMAIF2kW.jpg C8QaJGpXYAAVYcT.jpg C8Qate4XsAA22Kb.jpg C8NPfDwUMAAvw2b.jpg C8NPhKJU0AE-dLA.jpg

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük