One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Niall, Liam és könyörgések

A tegnapi nap csak Harryről volt időm kiírni az információkat, holott Niallről is volt hír bőven, Liam pedig nem csinált sok mindent, csak ismét az utcán mászkált és látták páran őt, amit megtetézett egy instagram-képpel is, és lássuk be, ritkán kapunk tőle ilyesmiket mostanában. (Louis is aktív volt egyébként Instán, osztott magáról egy szelfit.)
Kezdjük talán a One Direction hírekkel, hiszen régen hallottunk ezekről. Nem sok, de mégis nagy nap volt a tegnapi nap folyamán, hiszen tegnap lett egy éves a Home, az egyetlen olyan 1D dal, ami úgy került a rádiókba, hogy még a normál albumon sem kapott helyet. Nem semmi! Ez alkalom viszont nagyon megmozgatta érzelmileg a rajongótábort és sokaknak elkezdett egy még nagyobb lyuk keletkezni a szívükön, amiért kedvenceik nincsenek egy színpadon. A mai napig is trend a #1DWeMissYouPleaseComeBack, vagyis a 1DHiányolunkKérlekGyertekVissza hashtag. A trend alatt sok minden feltűnik, főleg azok a dolgok, amiket nagyon szeretnének újra látni a rajongók, kezdve Louis szelfijeivel, a csoportölelésekkel, a koncertek nagy pillanataival, valamint ami a legfontosabb, hallani a fiúk hangját megint, együtt. Az is felmerült, hogy a Made in the A.M. album összes dala szinte burkoltan arról szól, hogy a banda egy nap visszatér, sokan mégis úgy gondolják, hogy ha akartak volna, már rég visszatértek volna, és nem szólóban, hogy együtt, ezek ellenére a legtöbb rajongó hinni szeretne Harry és Niall szavainak, csak azzal nincsenek tisztában és amiatt aggódnak, hogy az a valamikor visszatérünk több lesz, mint két év.
És akkor folytassuk a kevés Harry morzsával, hiszen annak ellenére, hogy nem közvetlenül róla van szó, mégis. Micheal Bublé a minap szerepelt egy műsorban, mely során választania kellett, hogy Harry herceget, vagy Harry Stylest szívleli jobban, és persze, hogy utóbbi személyre esett a választása némi macera után.
Niall a tegnap leadott Stand Up To Cancer műsor egyik vendége volt, jobban mondva felvétele, hiszen korábban Londonban forgatták le az adott jeleneteket, amit megmutattak a műsor folyamán. Az énekes Olly Murssal ült össze egy korsó sörre, megdumálva az adott témákat, amiket eléjük raktak, közben pedig jól érezték magukat a bőrükben. Ezek mellett azonban arra is kért mindenkit, hogy aki teheti, adományozzon az alapítványnak némi pénzösszeget. Ugyanezen a helyszínen egy köszönő videót is forgatott barátja segítségével, azonban már az AT40 hallgatói részére, akik slágerét még mindig a magasban tartják folytonos streamelésükkel. Azokat a részeket, amikben Niall szerepel, ezen a linken meg tudjátok tekinteni.
Illetve Horan ma ismét Londonban mászkált, erről került elő pár rajongói kép, amiket az új kinézettel rendelkező galériában megtekinthettek, köszönjük a kemény munkáját az Extras.flaunt.nu csapatnak! (Akinél még nem frissült a kinézet várjon vele, nálam sem frissült még.)

    

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük