One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Niall már a MITAM turnét várja

Niall továbbra is promotálja önmagát, tegnap a Z100 vendége volt, ahol az iHeartRadio, Sirius XM és hasonló rádiók kérdezgették az énekest. A nap folyamán háromszor kellett elénekelnie This Town slágerét, azonban a legjobban a rajongók amiatt lettek boldogok, hogy bejelentette, lesz Made in the A.M. turné.

A kedvenc One Direction dalaim egy része a legújabb albumunkon van rajta, a Made in the A.M.-n. Alig várom, hogy turnéra vihessük őket, mert a kedvenc dalaimat tartalmazza.

Az énekessel kapcsolatban rengeteg kép került elő, 26.-án New Yorkba való érkezéséről, tegnap pedig a Tonight Show, a Sirius XM, valamint a Z100 megjelenéséről kaptunk fotókat, illetve nap közben, ahogy rajongókkal találkozott. Ma Niall visszautazott Londonba, ott tölti idejét.

Valamint mára ígértem a kérdezz-felelek maratont is, amit elolvashattok a teljes cikkre kattintva.


 Cv1Ao0TWIAAFEgh.jpg Cv3lAanVMAA9UgV.jpg CvzLuPHXEAE_G6k.jpg Cv3lHCKVYAAE_nh.jpg

Hiányzik a turnézás?
Természetesen igen, a legjobb része annak, amit csinálunk, rengeteg ember előtt fellépni minden este elég jó érzés. Úton lenni, buszozni, tudod, maga az utazás nagyon jó, imádom. Talán lesz majd sajátom, szóval alig várom, hogy ott legyek, színpadon állni és csak lézengeni ott jó érzés.

Mi a helyzet a Shawnnal való közös projekttel?
Igazából beszéltem Shawnnal a Radio1 Teen Awards-n és jókat nevettünk, együtt lógtunk egy kicsit, beszélgettünk és megszállottan kerestük a megfelelő időpontot, hogy leüljünk és csak zenét szerezzünk. Szóval nagyon várom már, biztos lesz majd ilyen.

Dolgoznál együtt Halseyvel?
Igen, persze, a hangja egyszerűen elképesztő, édes hangja van és nagyszerű lánynak tűnik, szóval… Ja, jó lenne.

Az eddig írt dalaid közül melyikre vagy a legbüszkébb?
Határozottan a This Town az az elmúlt időben, amit elképesztőnek gondolok, én írtam és ez egy elég jó érzés. A régebbiek közül talán a Don’t Forget Where You Belong, egyszerűen csak azért, mert amikor felléptünk vele olyan érzésem volt, hogy egy rajongók kedvencéről van szó, és ez büszkévé tett.

Bármilyen tanács kezdő gitárosoknak?
Légy türelmes és vért izzadva gyakorolj. Akarnod kell, én is mindig gitározós embereket nézek a tévében. És még… Ja, sok időt kell bele feccölnöd, légy türelmes, és menni fog.

Mi inspirál dalszerzéskor?
Nagyon semmi, néha csak úgy beugrik, mint mikor koncerten vagyok és meghallok egy dalt és ahogy hallom, hogyan írták meg azt stb. Nemrég a koncertek amiken voltam, az Charley Boy, a dala arról szól, hogy van egy rokon, aki háborúba ment és sosem jött vissza, nekem pedig beugrott az egész család téma egy dalhoz, szóval a dalszerzés nálam eléggé földhöz ragadt, gyorsan történik.

Bármilyen hangszer, amin szívesen megtanulnál játszani?
Igazából amikor Ausztráliában voltunk néhány éve, közvetlenül a szülinapom után, Basl, a személyi testőröm vett nekem egy bendzsót, így pedig mindig is meg akartam rajta tanulni játszani. Eléggé másnak tűnik, mint a gitár, de időt kell feccölni bele és megtanulod, szóval a bendzsón szeretnék megtanulni játszani.

Mi volt a kedvenc részed a This Town dalszerzésénél?
Azt hiszem az egyszerű alapja, amit bármikor el tudok játszani, ha felkapok egy gitárt, és innen is indultam ki egyébként, leültem a zongorához és Jamie ott ült fölötte és minden olyan természetesen jött. Aztán a refrénnél megakadtunk egy kicsit, próbáltunk kitalálni valamit az első sorhoz, de egyébként természetesen jött.

Szoktál dalokat írni, amikor nincs rossz gondolatod vagy tele van az elméd és csak ki akarod adni magadból őket?
Nem, nem igazán, én eléggé megtervezem a dalaim felépítését, történetet adok nekik, leírom azt és nem gondolom túl. Nem akarok túl mélyre menni, mert akkor nem tudnék könnyen kitalálni szöveget, nehéz lenne.

Tervezel videoklipet készíteni?
Ez alkalommal nem készítettünk videót a This Townhoz, csak ki akartuk adni a dalt, nem foglalkoztunk sokat a körítéssel, de szerintem a következőnél rendezővel együtt fogunk dolgozni és talán ahhoz lesz majd klip.

Mi a kedvenc részed a fellépésben?
Nincs is jobb annál, ha fellép az ember, színpadra állni, főleg ha nagy közönségnél teszed, például stadionokban, az egy lekörözhetetlen érzés. Még ha nem is látod az összes embert, van akkor valami, ami boldoggá teszi az embereket és ez jó érzéssel tölt el. Hiányzik.

Mit hiányolsz a fiúkkal kapcsolatban?
Legjobban azt, hogy nem lógunk folyton együtt. Nagyon sok időt töltöttünk együtt, egy évben kilenc hónapig turnéztunk, aztán a maradékban az albumot népszerűsítettük, szóval nyilván már nincsenek körülöttem minden nap, de még mindig tartjuk egymással a kapcsolatot, ami jó, mindig is jó kapcsolatunk volt és mindig is jó kapcsoltunk lesz.

Kedvenc város?
Hát elég sok városban voltam, de nem mindegyiket láttam sajnos, hiszen bent ragadtam a hotelekben, de imádom Londont, szerintem gyönyörű város és minden megvan benne, ami egy városban lennie kell, mondjuk az időjárás lehetne egy kicsit másabb, de… Ja, még nagyon-nagyon kedvelem Melbourne-t és Tokiót is.

Jellemezd az új albumodat három szóban.
Népies a gitár miatt, őszinte és életérzéssel átitatott.

Még mindig ideges leszel fellépések előtt?
Természetesen, a fele fellépéseknél igen, a televízió mindig is megrémített, akárhányszor élő közvetítésben voltam vagy csak úgy, az megrémisztett, mert minden ember látja, míg egy koncerten a saját közönséged van, az emberek tudják, mire számíthatnak, szóval nem annyira gázos. De az idegesség egy fokon még jó.

Mi a kedvenc ételed?
Talán a japán ételek, imádom a sushit, az összes ételt, ami krumplival készül, nagyon jó az ízük.

Kedvenc országod?
A szülőföldemen kívül Ausztrália, elég jó volt ott lenni.

Kedvenc sorozat?
Nem nagyon nézek tévét, de mostanában oda vagyok a Narcosért.

Milyen terveid vannak a jövőre nézve?
Felveszem az új albumomat, remélhetőleg kiadom és koncertezek vele.

Mit csinálsz este, ha nem tudsz aludni?
Általában visszamegyek a konyhába és eszem egy tál pelyhet.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük