One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Niall nem áll le!

Ugyan nem turné, mégis mindenki boldog, hiszen az ír énekes további dátumokkal bővítette téli fellépéseinek számát. Igaz, a fő esemény ugyanaz, San Jose, Los Angeles, New York, Boston, Washington D.C., illetve Chicago várja tárt karokkal, hogy a Jingle Ball színpadára lépjen.

A dátumok a következők:

December 1 – San Jose
December 2 – Los Angeles
December 9 – New York
December 11 – Boston
December 12 – DC
December 14 – Chicago

Niall azonban itt nem áll le, holnap kerül levetítésre a korábban felvett The League Of Their Own, mely egy James Corden által vezetett szórakoztatásra szánt játékműsor. Ezzel kapcsolatban került elő egy új előzetes, amiben nem a show tartalma, inkább a szereplők felkészültsége és a színfalak mögötti pillanatok jelennek meg, Niall nem sok mindent mond, de láthatjuk golfozni :)

Sőt, a minap egy kézzel írt levelet hagyott az interneten rajongóinak, amiben megköszöni az elmúlt időszakot. Ezt a Tovább linkre kattintva elolvashatjátok, angolul itt megtekinthetitek!

ZAYN HÍR // Az énekes bejelentette, hogy a Versace új arca lett, illetve tervezni fog egy ruhakollekciót férfiaknak és nőknek is!

EGYÉB // Jelenleg mindenki Londonban van, kivéve Zaynt, Őt utoljára New Yorkban látták!

Sziasztok srácok!

Azta, micsoda hét! Először is, köszönöm nektek azt az elképesztő reakciót, amit az első dalomnál mutattatok. Egyszerűen el vagyok ájulva a szeretettől, amit a This Town miatt kapok. Mindig meg tudtok lepni a szenvedélyetekkel és támogatásotokkal.

Köszönöm, hogy feliratkoztál az új hírlelevelmre is. Jó, hogy lehetőségem van arra, hogy kézzel írjak nektek ahelyett, hogy pár karaktert gépelek Twitteren, így folyamatosan feltölthetem, mit csinálok éppen.

Szóval jelenleg visszatértem Londonba. Nagyon jó ismét otthon lenni, miután annyit utaztam. Egy zeneszerzői túrát tettem Nashville-be, ami elképesztő volt! Írtam pár jó dalt és találkoztam néhány tényleg király emberrel.
Aztán felmentem a Ryder Cupra, ami remek hét volt. Szóval ja, jó itthon lenni.

Ezen a héten lesz az első televíziós fellépésem a Graham Norton Showban, ami nagyon idegtépő és izgalmas egyszerre. Más TV műsorokat is fogok csinálni a következő hetekben. Szóval figyeljétek a híreket.

Emellett a következő hetekben egy utolsó zeneszerzést tervezek, mely után elkezdjük felvenni az albumot. Alig várom, hogy megoszthassam veletek!

Nagyon szeretlek mindnyájótokat, még egyszer köszönöm!

Nialler xxx

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük