One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Niall rabnak érezte magát a 1D-ben?

Horan a One Direction alatti életéről beszélt egy kicsit és elismerte, néha úgy érezte magát, mint egy börtöntöltelék.

Az ír szupersztár bevallotta, amellett, hogy privát repülővel bezárta a világot, és VIP belépőket kapott az exkluzív partikra, gyakran otthon kellett maradnia a biztonsága érdekében.

Most végig tudok sétálni az utcán, ami elég jó, és oda mehetek, ahova csak akarok! – mondta. – Akkoriban [a 1D ideje alatt] csak sodródtál az árral, mivel semmit sem kezdhettél vele. De tavaly esélyem nyílt rá, hogy több országot megnézhessek, ami miatt nagyon boldog vagyok.

Ellentétben Liammel vagy Zaynnel, Niall a szerelmi életét is szinte teljesen a rivaldafényen kívül tudja tartani. Ugyan voltak pletykák, miszerint Ellie Gouldinggal, majd Louise Thompsonnal kavar, Niall sosem beszélt a kapcsolatairól. Elmagyarázva, mennyire keményen dolgozik azért, hogy a magánélete ne kerüljön címlapokra, Niall az Instagram Live-jében elmondta:

A dalok segítenek engem abban, hogy az életem privát maradjon. Szeretném magam megtartani magamnak, mert mikor fiatalabb voltam, mindenki tudni akarta, hova megyek. Megtanultam, hogyan tarthatom az életemet távol a médiától, és szerintem remek munkát végzek. A dalaimmal mondom el nektek, hogyan érzek az adott szituációkban. A legtöbbször a dalaim személyesek, de akad olyan, mikor csak elképzelek egy helyzetet, és random cuccokra gondolok.

Niall jelenleg a második lemezén dolgozik, és miután Szeptemberben megműtötték az orrát, minden idejét dalszerzéssel tölti.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük