One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Niall Robin Hoodnak állt

…Vagyis Robin Hood alteregója lett egy délutánra, ugyanis New Yorkban nagyon hideg van jelenleg, ahol tartózkodik. Az énekes úgy döntött, szabad idejében jótékonykodik kicsit, azonban most átlag embereknek segít felmelegedni. Négy Starbucksba is elment, mire megfelelő mennyiségű forrócsokit szerzett be, amit a Jimmy Fallon Show-jegyekre váró rajongóknak, illetve hajléktalanoknak osztott ki. 

Niall egyébként tegnap ismét a Jingle Ball színpadára állt Washingtonban, ma pedig az előbb említett Jimmy Fallon műsor egyik vendége lesz majd.

Zayn eközben szintén New Yorkban volt már tegnap, lencsevégre kapták, ahogy elhagyja Gigi Hadid apartmanját a nap folyamán. Reggel egy rádiós műsorban is volt, amiben sok információ nem derült ki, csupán érdekességek – például először a dalszöveget írja meg, csak utána a dallamot, illetve jó terápiának tartja, ha kiírja magából az érzelmeit. Azon sem lepődtünk meg, mikor elmondta, jól érzi magát, nem is csodálkozunk, Taylor Swifttel felénekelt I don’t want live forever dala még mindig a slágerlisták első pár helyén szerepel. Olyan pletykák is elkezdtek ezek után terjengeni, hogy a Sötét 50 árnyalata filmben a Pillowtalk is fel fog hangzani, de erről megerősítés még nem érkezett.

Louis továbbra is Londonban van a családjával, tegnap a lesifotósok készítettek róla pár képet,  ahogy elhagyja az egyik helyi szállodát. Danielle Campbell is vele volt, róla azonban kép nem került elő.

Valamint elvileg a héten érkezik a Dunkirk második, bővített előzetese, amiben már Harryt is látni fogjuk.

  Czh2XBHUkAAjDQb.jpg CzfQVxOWQAAGz7w.jpg CzfQYCHXcAAAo1S.jpg

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük