One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Niall szerint Louis tartja össze a bandát

Az énekes, csak úgy, mint társai, jelenleg szóló karrierjét egyengeti, ám ez nem zárja ki a banda visszatérését, állítják a mai napig a srácok. Niall a minap egy interjút adott, amiben szóba hozták a One Directiont és Louist is a nemrég készült interjúja miatt (fordítás készülőben), amiben Tomlinson eléggé lealacsonyítóan beszél saját magáról.

Ő egy hihetetlen és fontos tagja a One Directionnek, nélküle pedig már rég elvesztünk volna! – mondta Niall a The Newpapernek – Ő tartott minket össze! És ahogy az évek teltek, Louis is egyre magabiztosabbá vált. Emlékszem, mikor először találkoztam vele, alig akart megszólalni! De az évek megerősítették, most a saját dalain dolgozik ami mutatja a magabiztosságának növekedését. – mesélte, emellett említette azt is, nem tartja kizártnak, hogy egy nap akár Katy Perryvel is közös duettbe kezdjen, noha első albumát egyedül hozta létre.

Niall emellett Szingapúrban is fellépett, ahogy azt korábban említettem is nektek. 25 szerencsés rajongó vehetett részt a zárkörű koncerten, ahol az énekes többek között [ilyen produkcióval] örvendeztette meg a nézőket.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük