One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Niall új szerződése + Zayn rekordja

Niall új szerződést kötött, azonban nem kell félni, semmi köze nincs a bandával való szerződéshez, csupán a szünet alatt új projektbe fog az énekes, és a Modest! támogatásával egy golf-menedzsment céget indít.

Az egészbe Marc McDonellel kezdett bele, aki a Modest! egyik kiemelkedő munkaerője. A menedzsment leányvállalatának célja új golf-tehetségek kutatása és útjuknak támogatása Anglia és Írország területén, de hogyha a cég beindul, akár további térségekre is kiterjeszkedhet.

Ez nem olyasmi, amit ezelőtt csináltam volna, de rengeteget golfozom és sok jó barátot szereztem Észak-Írországból, szóval a Modest! Menedzsment biztosan talál majd új tehetséget. Már alig várjuk, hogy Anglián át egészen Írországig – különösen Észak-Írországban – új tehetségek után kutassunk. – nyilatkozta Horan az eset kapcsán.

Továbbá szeretném megemlíteni, hogy a PillowTalk első helyen debütált a Billboard listáján, ezzel Zayn lett az első olyan énekes a történelem során, akinek első kislemeze ilyen eredményben részesült volna. Gratulálunk neki, csak így tovább!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük