One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Niall újabb interjúja

Az énekest a Zach Sang Show vendégeként láthatták a rajongók tegnap, amikor is legújabb daláról mesélt nekünk. A beszélgetés során Niall elmondja, mennyire hálás a pozitív visszajelzéseknek, a This Town kevesebb, mint 24 óra alatt több, mint 50 országban tört a slágerlisták élére.

Elárulta azt is, ez a dal az elsők között volt, amit megírt, mikor stúdióba vonult, segítségére pedig Jamie Scott volt, aki a bandával is rengeteg dalt írt már, többek között a Story of my life-t is, amiért a csapatnak bíróság elé is kell majd állnia, éppen ezért könnyű volt maga a dal megteremtésének folyamata.

Azt is elmondta, hogy nem volt pontos időpont arról, mikor jelenítik meg a dalt, egyszerűen 29-én volt kész minden, így aznap került a hallgatóság elé. Sőt, az év eleji utazásai rendbe tették a gondolatatait, ami szintén segített neki a dalírásban.

A hátizsákos túrázás valamelyest normalizálta az életemet, azt hiszem. Sosem kértek tőlem képeket. Amikor turistáskodsz, senki se számít arra, hogy ott leszel. Szóval így olyan volt, mintha sapka és napszemüveg lenne rajtam és lehajtott fejjel mennék, a tipikus turista dolgokat csináltam Észak Ázsiában egy táskával a hátamon. Határozottan sokat tanultam az utazás alatt.

Az énekes arról is beszámolt, hogy az album nem idén, hanem 2017-ben fog megjelenni, mely után turnézni is szeretne.

Nyilván ijesztő lesz, de ez az, amit eddig is csináltam. Hiányolni fogom mellőlem a srácokat.

Továbbá megnyugtatta a rajongókat, a banda mindenképp visszatért és a maradék három hónapban sem maradnak zene nélkül 2016-ban, ugyanis további munkáit is szeretné megosztani másokkal.

Beláthatjuk, hogy jelenleg a saját munkáinkat csináljuk, de határozottan mondhatom, nem hagyom, hogy bárki is kizárja a visszatérésünket, mert elkerülhetetlen.

Nem hiszem, hogy bárki is tényleg tudná, milyenek vagyunk a bandával a stúdióban. Szerintem az emberek egyszerűen azt gondolják hogy csak egy újabb gyártmány vagyunk, akik nem igazán írják a saját cuccaikat, de tévednek. Szóval ez idő alatt a munkával közel kerültem a producerekhez és megismertem milyen hangzást szeretek és milyen zenészek inspirálnak, hogyan írnának és miként, meg hasonlók.

És hogy miről szól a dal?

Ahogy én tekintek erre a dalra, egy kis városból származol, és akárhányszor hazatérsz mindig látni fogod azt a lányt a bárpultnál, vagy bárhol máshol, és minden visszatér hozzád. A másik pedig maga a város. Nem számít mit csinálsz vagy hol élsz, amikor hazamész, minden visszatér a városba is. Ilyen gondolatokkal írtam a dalt, dupla jelentéssel.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük