One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Niall vallomása – jobb a golf mint a zene?

Az énekes eléggé felkapott lett interjúk terén a napokban hiszen folyamatosan jótékonykodik. Habár nem említettem, de még pénteken elvitt pár rákos gyereket bowlingozni, szombaton pedig kezdetét vette a Horan & Rose Event, mely során közel 327 millió forint adományt gyűjtöttek a rákos gyerekek megsegítésére. A gálán több híresség is megfordult, tegnap este Horan Oly Murs társaságában lépett színpadra, a golffal kapcsolatos kérdések mellett pedig kész volt nyilatkozni társának színészi debütálásáról is.

Nem hiszem hogy nekem lenne türelmem színészkedni, minden időmet a forgatásokkal és hasonlókkal tölteni. Az előző nap találkoztam ezzel a sráccal, aki a speciális effekteket készíti a filmben és azt mondta, hogy Harry látszólag remek színész. És tudod mit, ha Christopher Nolan beletesz a filmjébe, akkor csak jó lehetsz! 

Alig várom hogy lássam, hihetetlen film lesz és az, hogy egy jó barátom szerepel benne csak még jobbá teszi. Szerintem Harry megállja majd a helyét.

Azonban az emberek jobban érdeklődtek a másik vallomásáról, miszerint a golfpályán jobban érzi magát, mint a stúdióban.

Igen, a stúdióban csak vagyok, semmi érdekfeszítő, semmi különleges nem történik ott. Az írás mindig is olyasmi volt, amit élveztem, ezt tudjátok, és olyan barátokkal írtam, akikkel az évek során összekovácsolódtunk, szóval megtehetem azt, hogy bármikor felhívom valamelyiküket hogy “Hé, nincs kedved írni? Igen, király, akkor menjünk a stúdióba és írjunk!”

De mielőtt a rajongók kiakadnának, az énekes hozzátette, ez a szenvedély is csak átmeneti, és a szünet alatt inkább a golfnak él, mint a zenének.

Nem írok különösebben semmiről most, csak szórakozni szeretnék. Jelenleg a golf érdekel és sok időt fogok tölteni ezzel, amatőr rendezvényeket és támogatásokat fogok csinálni. Csak próbálom megalapozni ezt is, aztán meglátjuk mi lesz.

Az énekes legközelebb holnap kezdi el jótékonykodását, Louis Tomlinsonnal karöltve fog focimezbe bújni, hogy pénzt gyűjtsenek.

     

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük