One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Niallnek bejön Selena Gomez

Ami nem új információ, az énekes és Selena évekkel ezelőtt randiztak is, azonban az első vonzalmak később barátsággá alakultak át. Azóta a két híresség nagyon jóban van egymással, a minap készült interjúban pedig Niall tudomást szerzett egy interjú során arról, hogy vannak pletykák, miszerint Ők ketten megint randiznak.

Horan természetesen megcáfolta az állítást, elmondta, hogy egy éve szingli életmódot folytat, de azt nem árulta el, ki volt előző barátnője és meddig tartott a kapcsolat. Utolsó pletykája nyáron volt egy Céline nevezetű lánnyal, akit az X-faktor előtt ismert meg és jogot tanul, egymás karjaiban kapták őket lencsevégre még júliusban, de ezek szerint nem volt több köztük barátságnál (bár a képek mást mutatnak).

A téma azonban itt nem ért véget, a rádiós műsorvezető elmondta, hogy szerinte nagyon jól összeillene a két sztár és kedveli Selenát, így Niallnek be kéne cserkésznie, mire Horan komolyan megjegyezte, hogy Ő maga is kedveli Selenát, viccelve pedig hozzátette, rajta van az ügyön.

A tegnapi interjú-áradatok között kiderült, hogy teljesen oda van Shawn Mendesért, szerinte 18 évesen nagy teljesítmény, amit  Shawn elért eddig karrierje során, emellett pedig jófej is. Azt is elmondta, a közös projekt szervezése még mindig tart, de örülne, ha írnának együtt valamit, akár több dalt is, illetve elénekelt egy részletet Michael Bublé Blue Christmas c. számából, amit ezen a linken megtekinthettek!

Niall tegnap este San Joséban lépett fel egyébként a Jingle Ball eseményen, a vörös szőnyeges vonulásáról és a fellépésről is kerültek elő jó minőségű képek, amiket megtekinthettek a galériában.


    

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük