One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
NME magazin

Zayn az NME magazinnak adott interjút, mely ma jelent meg, előző bejegyzésben is ebből idéztünk, mikor Liammel való kapcsolatáról mesélt, most pedig kifejtjük a többi érdekességet, ami az énekes szívét nyomta.

Azt már tudjuk, hogy Liam továbbra is tartja a kapcsolatot Zaynnel, de mi a helyzet a többiekkel? Nos, semmi.

Próbáltam felvenni a kapcsolatot velük, de senki se válaszolt, szóval… mindegy. – felelt arra a kérdésre, a banda többi tagjával hadilábon áll-e még – Más szemszögből is nézheted ha úgy döntesz, létezel, vagy hagyod, hogy föléd kerekedjen. Megtartottam a józanságom egy kis darabját, tudom, hogy működik a média. Szerintem ezért jött le úgy, mintha titokzatos vagy levált lennék. Egyszerűen nem akartam megakadni olyasmiben, ami nem volt valós.

Az, hogy így vélekedik a kilépésről, nem meglepő, sokak szerint még most is elárulta a rajongóit ezzel a lépéssel. Új albuma, mely huszonötödikén, a kilépésének évfordulójakor jelenik meg, ma kiszivárgott, ezzel is megnehezítve Zayn dolgát. Az énekes nem csak a zene iránt érzett elidegenedést, a származása miatt is akadtak gondok, már gyerekkorában.

Úgy tűnt, hogy olyan helyzetekben találom magam, amik nem feltétlenül voltak a legjobbak. Felhúztak az emberek olyan dolgokkal, mint például hogy nem voltam gyengéd… Utálok belemerülni mert ez nem olyasmi ami többé befolyásolná az agyam. Ez egyfajta rasszista összetévesztés volt velem. Nem nagyon tudták, hova tegyenek. Összetévesztettem az arroganciát a tudatlansággal. Bizonyos emberek nem akarnak tudni bizonyos dolgokat, és rá kellett jönnöm, hogy nem taníthatom őket.

A riporter az interjú során arra következtetett, hogy Zayn kilépésével elkerülte a lényegtelen dolgokat az életében, az énekes viszont nem ezt látja. Sőt, vitába ugyan nem keveredett az interjú közben, de azért válaszában érződik az egyet nem értés szikrája is.

Nem ezt mondom. De ha mégis, akkor bassz meg, jó eszet kaptam!

Az interjú többi részét még nem találtam meg, ellenben előkerült pár kép az interjúhoz készített fotósorozatból. Ezzel együtt szeretném elmondani, hogy a fejtetoválás, amit régebben láttunk nem készült el, csak tervként lett felrajzolva az énekesre.

    

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük