One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Nyelvi játék

A srácok részt vettek egy Pride of Britain Awards által rendezett nyelvi twister kihívásban, ahol Sohana Collinsnak mutatták be saját fejükből kipattant nyelvtörőjüket!

Sohana Collins egy olyan tizenhárom éves fiatal lány, aki ritka és súlyos bőrbetegséggel küzd. A Pride of Britain díjátadón úgy volt meghívva, mint a Tinédzserek Bátorsága, a hétfőn sorra kerülő esemény pedig a Grosvenor Házban volt megrendezve, Londonban.

A nyelvi kihívás lényege a pénzgyűjtés volt, több sztár is részt vett benne, köztük  Benedict Cumberbatch, Sienna Miller és Damian Lewis, összesen pedig 3,5 millió font bevételt gyűjtöttek a kislány kezeléseire.

Habár a fiúk ugyanabban a városban tartózkodnak, aznap koncertjük volt, így csak videón keresztül tudtak részt venni az eseményen, és meglepték Sohanát, akinek a háta mögött hirtelen felbukkantak és egy saját nyelvtörővel álltak elő.

“Super special sensation Sohana, she sells seashells on the seafloor, the shells she sells are real.” – mondták a fiúk, és bár ők találták ki, eléggé megakadt benne a nyelvük. (Ford.: Szuper különleges élmény Sohana, tengeri kagylókat árul a tengerfenéken, a kagylók, amiket elad, valódiak.)

A fiúk videója után David Beckham adta át Sohannának a díjat, aki könnyekben tört ki ezek után, majd ajándékba kapott Rupert Grinttől egy dedikált seprűt is, hogy elrepülhessen a varázslóképzőbe, ha úgy tartaná kedve.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük