One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Nyereményjáték

Ma ismételten egy új nyereményjátékot hirdettek, a győztes elmehet Dublinba a fiúk koncertjére és személyesen találkozhat velük, a többiek más nyereményeket kapnak!

Ha szeretnél találkozni a fiúkkal, de nincs pénzed arra, hogy kiutazz Írországba és élőben megnézd a koncertet, valamint úgy érzed, hogy esélyed se lenne köszönetet mondani a fiúknak, ha kint lennél, akkor ezt a versenyt neked találták ki!

Nincs más dolgod, mint egy selfie-t készíteni a One Direction emléktárgyaiddal, és ezt felrakni Twitterre a @ThePerfumeShop és #BetweenUs tagekkel. Ha ez megvan, csak várnod kell és reménykedned, hogy te vagy az a szerencsés, akit kiválasztanak és kap ingyen repülőjegyet, hogy megkaphassa azt, amire mindig is vágyott – egy szórakoztató találkával ellátott 1D koncertet!

De a többi versenyzőnek sem kell szomorkodnia – a versenyzők között kisorsolnak 10 darab aláírt Between Us, You & I, illetve That Moment parfümöt, valamint páran megnyerhetik a FOUR albumot is, dedikálva!

Ha ez nem lenne elég, még mindig lehet adományozni a Prizeo-nak, amit Louis támogat, és az adományozók között szintén kiválasztanak egy nyertest, aki elmehet az előbb említett Október 17-i koncertre! Ki ne hagyjátok a lehetőségeket, nyomás versenyezni!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük