One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Okos döntés volt Zayn kilépése

Liam a Good Morning Britain tegnap előtti adásában vallott arról, miért tartja jó döntésnek volt társa, Zayn Malik távozását a bandából.

Idén márciusban döntött úgy Zayn Malik, hogy jobb lesz neki a One Direction nélkül, így fájó szívvel, de elhagyta a csapatot, és szólókarrierbe kezdett. A különválás után egy darabig ugyan nem tartotta a kapcsolatot egykori zenésztársaival, akik azóta megbékéltek a döntésével, mi több: Liam Payne egyenesen bölcsnek tartja Zayn választását, melyről a Good Morning Britain tegnap reggeli adásában nyilatkozott.

A One Direction nem igazán volt Zayn terepe, ha érted, mire gondolok. Neki egy kicsit más az ízlése, mint nekünk, és azt hiszem, ez vezetett ahhoz, hogy végül meghozza a döntését, ami nem feltétlenül volt rossz.

– magyarázta Liam a televíziós interjú során.

A fiúkat ugyan annak idején igencsak meglepte társuk távozása, ennek ellenére jól vannak, és négyen is legalább annyira sikeresek, mint Zayn távozása előtt, ám sokan úgy vélik, ez a tényező is közrejátszott abban, hogy a csapat meghozza az ideiglenes visszavonulásáról szóló döntését, ami egyesek szerint a 1D végét is jelentheti.

Mindazonáltal a srácok váltig állítják, hogy közel sincs vége a közös karriernek, csupán némi pihenőre van szükségük, hiszen mióta felfedezték őket az X-Factorban 2010-ben, nem volt megállásuk. A feszített tempójó munka az új lemezen, a folyamatos turné, az összezártság és Malik távozása azonban igencsak nyomot hagyott a zenekar tagjaiban, ettől függetlenül továbbra is pozitívan gondolnak a velük történtekre.

“Szerencsére mindenki jól jött ki ebből az egészből – köszönet érte a mi gyönyörű rajongóinknak –, és Zayn is azt csinálja végre, amit mindig is szeretett volna. Mindenki nyertesként jött ki ebből a csapásszerű szituációból, ami nagyon klassz”

(Forrás: Starity)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük