One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Olyan különleges a mai nap…

Sok mindent ünneplünk ma, ezúton szeretnénk Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánni, azonban a Directioner világban nem csak emiatt szép ez a Vasárnap. Írországban például ma ünneplik a 100 évvel ezelőtt lezajlott harcot, amikor is felkeltek a brit uralom ellen!  Továbbá ma van hat éve annak, hogy Harry első meghallgatása lezajlott.

Más szóval, ez a nap pirosbetűs ünnep, sok szempontból nézve. És akkor nézzük a híreket, ami még szebbé teszi:

  • Az újság, mely még Februárban felhozta a cikket, miszerint Kendall Jenner több zuhanyozásra kéri fel Harry-t, mai nap elmondta, hogy az egész hazugság volt.
  • Louis idén sem lesz mentor az X-faktor házban, az énekes nem szeretne huzamosabb ideig Londonban tartózkodni a kisfia miatt. Simon teljes mértékben megérti és elfogadja az idei visszautasítást is, így valószínűleg ismét Louis Walsh lesz a hatalmi székben.
  • Niall még mindig Londonban van, tegnap este egy Kodaline koncertre látogatott el, rajongókkal és barátaival is fotózkodott, utána pedig az afterpartin is megjelent. Ezzel Niall egymás után három koncerten is volt, új rekord!
  • Louis és Danielle Los Angeles utcáin mászkáltak Freddievel, képek sajnos még nem kerültek elő róluk leszámítva ezt az egyet, remélhetőleg hamarosan láthatjuk őket HQ-ban is.
  • Liam Hollywoodban volt, vele is készült pár rajongói kép.
  • Még tegnap Zayn dalszövegei közül lefordítottam hetet, ma remélhetőleg be tudom fejezni a maradék kilencet is. Az elérhető dalszövegeket megtaláljátok Zayn menüpontjában!

Ceg6hH3WQAEV_I6.jpg CeiuJd6XEAABwHr.jpg CejJgMMWIAUIDhM.jpg CeiuJeMXEAAsMkn.jpg CegvQrqWIAAyvnk.jpg

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük