One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
OnAir interjú Niallel

Az OnAir egy elég híres rádió, ebben szerepelt ma Niall Ryan Seacrest műsorvezetésével.

Miután a This Town lejátszásra került, az énekes élőben felelt néhány kérdésre. Legnagyobb hír, ami mindenki izgalmát és figyelmét felkeltette, hogy következő kislemeze 2017 elején kerül majd bemutatásra, amihez már klipet is szeretne forgatni. 

Szóba került maga a banda is, Niall pedig nem titkolta, eléggé zavarja őt, hogy mindenhol a One Direction felbomlásáról esik szó.

Egyszerűen csak a magunk apróságaival foglalkozunk, de kapcsolatban vagyunk, az emberek mégis azt hiszik, hogy utáljuk egymást és a One Direction sosem fog ismét együtt fellépni. Szerintem túlreagálták ezt a dolgot, sosem adtunk erre célzást… Szerintem a médie kezdte kiforgatni a szavainkat és állította be úgy, mintha gyűlölnénk egymást és nem akarnánk ismét bandaként együttműködni, ami teljes mértékben hülyeség. Biztosan együtt leszünk, mindössze élvezzük a magunk idejét. – mondta Niall Ryannek.

Azt is megkérdezték Nialltől, hogy amikor a banda visszatér, mi lesz az első közös lépésük, Horan pedig boldogan beszélt a turnéról.

Van egy albumunk, amivel még nem voltunk turnézni. Mivel tavaly kiadtunk egy lemezt, szerintem annak a turnéra vitele lesz az első dolgunk.

Sőt, a beszélgetésbe annyira belemerült a két fiú, hogy Niall azt is elmondta, legtöbbször Louisval találkozik, mert nagyon közel laknak egymáshoz, de Liam és Harry is hetente/havonta a társaságát élvezik.

    

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük