One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
One Direction az X-faktorban

Hat éve, hogy a One Direction az X-faktorban vett részt, és lassan egy éve annak, hogy annak színpadán állt bármelyik tag is, azonban tegnap este ez megváltozott, amikor Louis és Steve Aoki Johanna (Louis és testvérei édesanyja) tiszteletére fellépett legújabb dalával, a Just Hold on c. slágerrel, ami már a slágerlisták élén ragyog 32 országban. Mindenki támogatta Louist, a színfalak mögött az öltözőben végig vele voltak Harry, Niall és Liam, utóbbi kettő Amerikából repültek Londonba, csak az este kedvéért, hogy a barátjukkal legyenek. Zayn szintén megjelent, azonban Ő csak az első sorból támogatta volt társát. A családtagokon kívül további barátok – köztük Anne és Gemma, valamint Louis barátnője, Danielle Campbell is megjelentek.

A fellépés után minden zsűritag mondott pár szót és Simon Cowell is részvétét nyilvánította felfedezettjének – igaz, burkoltan.

“Tisztellek, mint előadó és tisztellek, mint embert, az anyukád nagyon büszke volt rád, Louis! Nagyon várta a ma estét és most föntről figyel téged, nagyon büszkévé tetted őt!”

Nem sokkal utána Briana, Louis kisfiának az anyja is írt Jayről, és mivel – ahogy Briana mondta, – nem sokáig ismerte Johannát, csak annyit ígérhet, hogy igyekszik olyan jó anyuka lenni, mint amilyen Ő is volt és minden tanítását átadja majd az unokájának, Freddienek.

Este az X-faktorban is ott lévő barátok Zayn kivételével mind elmentek bulizni egy közeli klubba, ahol a sok alkohol-ivás mellett nézeteltérés is történt a Tomlinson családban. Történt ugyanis, hogy egy lefitotós a klubnál beszólt Lottinak és Louisnak, emiatt a törött szívű, gyászoló fiú és kishúgának pasija, Thomas verekedésbe akartak keveredni az illetővel, barátaik viszont megakadályozták őket a tömegverekedés megkezdésében. Ezen kívül viszont mindenki mosolyt csalt az arcára, még ha a szemeiken látszott is a sírásnak nyomai.

Ez nehezebb volt, mint amit valaha képzeltem. Meg szeretném köszönni mindenkinek aki körülöttem van, illetve a bámulatos rajongóknak odakint, akik mindezt különlegessé tették! – írta ki Louis Twitterre később.

Louis fellépéséről, Niall, Liam és Louis távozásáról kerültek elő képek, valamint Harry vásárlásáról, még hetedikén.

/A Just Hold On dalszövegét angolul és magyarul is elolvashatod ezen a linken!/
 


    

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük