One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
One Direction díjakra esélyes

A szünet hamarosan egy éve tart, azonban a srácokat most sem állítja meg senki abban, hogy díjakat zsebeljenek be. Igaz, idén kevesebbel gazdagodtak, mint az elmúlt években, most viszont ismét az esélyesek között vannak az idén megrendezésre kerülő ARIA Díjátadón, méghozzá a Legjobb Nemzetközi Előadó(k) kategóriában!

Az ellenfelek között olyan előadók vannak, mint Adele, Beyoncé, Coldplay, Meghan Trainor, Drake, Justin Bieber, Taylor Swift, Twenty One Pilots és a The Weeknd. A szervezők azt a titkot is elárulták, hogy a 1D többek között a Four, illetve a Made in the A.M. albumokért kapott esélyt a kitüntetésre.

Szavazni Twitteren lehet az #ARIASONEDIRECTION hashtaggel, a világ bármely részéről, szóval telefonokat és gépeket elő, irány a Twitter! :) Az eseményre Október 10.-től lehet venni a jegyeket, a díjátadóra pedig November 23.-án kerül sor.

További hírek: Nem nagyon történt a napokban semmi, Liam visszautazott Los Angelesbe, míg Niall és Harry Londonban vannak. Louis továbbra is Hollywoodban tengeti mindennapjait, Zayn pedig Párizsban van.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük