One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
One Direction VS. Justin Bieber

Alig telt el egy hét, hogy a fiúk bejelentették a Made in the A.M. debütálásának időpontját, de már háború folyik a Justin Bieber fanokkal – melyik album lesz a második?

Justin Bieber egy olyan híresség, aki már többször is felhívta magára a figyelmet, ám a botrányai ellenére is több millió rajongója van, akárcsak a One Directionnek. De nem csak a rajongótáboraik hasonlóak, de az albumaiknak a sikerei is – eddig minden lemez #1-ként debütált, mindegy volt, hogy melyik térségben.

Most viszont valakinek a sikersorozata megszakad, a rajongók pedig jelenleg nagyon versenyeznek azon, hogy ki is a jobb. Ez a versenyszellem legjobban jelenleg az EMA díjátadó szavazásán látható, a Legjobb Rajongótábor kategóriában a Bieber lázban égők és a Directionerek harcolnak az első helyért, a verseny pedig nagyon szoros.

Mindkét album November 13-án kerül majd a boltokba, az pedig, hogy melyikük lesz ismét #1 még homály fedi. Ugyanakkor a médiában élők nagy része úgy gondolja, hogy leáldozott a bandának, ez pedig a Made in the A.M. piacra dobásánál lesz erőteljesen látható, a toplisták élére ugyanis Justin lemezét jósolják.

Akármi is lesz, a MITAM két kislemezéből ítélve a korong igen jó lesz majd, és a srácok sem véletlenül választották ezt az időpontot – bíznak a rajongóikban és tudják, hogy ha egy család összefog, bármi lehetséges!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük