One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
One Direction

 

2010-ben Niall, Zayn, Liam, Harry és Louis szóló karrierben reménykedve jelentkeztek az brit X-faktor hetedik szériájába, azonban mindannyian kiestek a ‘Fiúk’ közötti válogatóból. Ezek után két hetet kaptak, hogy megismerjék és összehangolják egymás gondolatait és céljait, és bandaként folytassák a versenyt. Harry, a banda legfiatalabb tagja ekkor rukkolt elő a One Direction névvel, ami jelképezi egyetlen céljukat, egy utat, amin járniuk kell. 5 év után szólózni kezdtek, a banda pedig szünetre vonult.

Bandatagok


Harry Edward Styles 1994. Február 1-jén született Redditch városában. Fiatalkorát Holmes Chapelben töltötte. Iskola mellett 16 évesen munkát vállalt és a W. Mandeville pékségben kezdett el dolgozni. Iskolaévei alatt ismerkedett meg Nick Cloughhal, Haydn Morisszal és Will Sweeney-vel, belőlük alakult meg a White Eskimo zenekar. A banda indult a Bandák Háborúja vetélkedőn, amit meg is nyertek. Később Harry indult az X-faktorban, és a One Direction tagja lett.


Niall James Horan 1993. Szeptember 13-án látta meg a napvilágot Írország Mullingar városában. Növendéke volt a Coláiste Mhuire katolikus iskolának, tagja volt az iskolai kórusnak és gyakran írt és énekelt dalokat a tanterem falain belül is. Szerepelt az Oliver c. darabban, mint főszereplő. Gyermekkora óta játszik gitáron, napjainkban sokszor használja a koncertek során.


Liam James Payne 1993. augusztus 29-én született Angliában, Wolverhamptonban. Három héttel korábban született, négy éves koráig folyamatosan kórházi ellátásban részesült, míg végül kiderült, hogy az egyik veséje sebhelyes és működésképtelen. Volt, hogy reggel és este is 32 injekciót kapott, ezzel enyhítve fájdalmait. Worverhampton Szakiskolájában zenetechnológiát tanult. A banda előtt egy 26 ezer fős közönség előtt lépett fel egy labdarúgó mérkőzésen, támogatja a West Bromwich Albiont.


Louis William Tomlinson, születési nevén Louis Troy Austin 1991. December 24-én született Doncaster városában, Angliában. Apja nem tartja kapcsolatot a családdal, így Louis átvette nevelőapja, Mark Tomlinson nevét, és a mai napig azt használja, annak ellenére, hogy anyja 2011-ben elvált a férfitől. Nála egy fiatalabb fiútestvére, és hat lánytestvére van. Eleinte színészi utat szeretett volna járni. Sok munkát vállalt, de hamar kirúgták. 2010 előtt is zenélgetett már, zongorázik például, emellett 14 évesen a Rogue banda énekese volt.


Zain Javadd Malik 1993. Január 12-én született Bradfordban, Észak-Yorkshire területén, ami Angliában található. Apja, Yaser Malik, brit-pakisztán, anyja, Tricia Brannan Malik angol származású. Malik tinédszer éveiben nem számított menő gyereknek, folyamatosan piszkálták őt származása miatt. Miután 12 éves korában kikerült az általános iskola sértegetői közül, elkezdett megjelenésével is többet foglalkozni, és büszkén lépett utcára a stílusával, amit kialakított. Tinédzser éveiben előadó-kurzusok és iskolai fellépések folytonos tagja volt.