One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Liam Payne élete

Korai évek


1993. augusztus 29-én született Angliában, Wolverhamptonban. Három héttel korábban született Karen és Geoff Payne gyermekeként, két nővére van, Nicola és Ruth. Négy éves koráig folyamatosan kórházi ellátásban részesült, míg végül kiderült, hogy az egyik veséje sebhelyes és működésképtelen. Volt, hogy reggel és este is 32 injekciót kapott, ezzel enyhítve fájdalmait. Gyerekként nagyon sokat sportolt, terrorizálták a középiskolában, ezért elkezdett boxolni 12 évesen. Worverhampton Szakiskolájában zenetechnológiát tanult. Egyszer 26 ezer fős közönség előtt lépett fel egy labdarúgó mérkőzésen, támogatja a West Bromwich Albiont.

Karrier

Először 2008-ban indult a tehetségkutató műsorba, 14 évesen. Bár a selejtezők végéig eljutott, végül úgy döntött Simon Cowell, hogy túl fiatal még, tehetségét mutassa meg két évvel később. A tanácsot nem akarta megfogadni, 2009-ben is színpadra vágyott, ám a szabályok megváltoztatásával nem érte el a korhatárt. Így végül 2010-ben került ismét rivaldafénybe, immár 16 évesen, a Vry me a River c. dalt adta elő, ezzel állva tapsoló közönséget hagyva maga után. A zsűri teljesen el volt ragadtatva, végeredményként még sem sikerült meggyőznie Simont a Táborban. Végül, Nicole Scherzinger javaslatára Simon megmentette a fiatal tehetséget és berakta a már jól ismert négy fiú mellé. Miután kiestek az X-faktorból, a banda öt éven át együtt zenélt, majd szünetre vonuláskor mindenki úgy döntött, kipróbálja magát szólistaként. Liam több dalt is megjelentetett, nyári slágerként lett ismert a Strip that Down, majd Cheryl Colelal való kapcsolatának válságát írta meg a Bedroom Floor dalában. 2018-ban a Szabadság ötven árnyalata film betétdalára kérték fel, amit Rita Ora énekesnővel együtt adott elő. Azóta is a zenével foglalkozik, készül az új albuma.

Családja

KAREN ÉS GEOFF PAYNE

Liam szülei tökéletes házasságban élnek már nagyon rég óta. Liam nagyon szereti a szüleit, nincs semmi gondjuk és mindig mindent képesek megoldani együtt. Liam szívesen tér haza, ahol mindig boldogság és béke várja otthon.

NICOLAS ÉS RUTH

Testvérei, Nicolas és Ruth, mindketten idősebbek az énekesnél. Kapcsolatuk átlagos, testvéri viszony, nem szoktak veszekedni, számíthatnak a másikra, de nincs köztük hű de nagy kötelék sem.

BEAR PAYNE

Cheryl Cole és Liam első közös gyereke 2017. Március 22-én született meg Londonban, nevét azonban sokáig vitatták a szülei. Míg Cheryl modernebb nevet szeretett volna, addig Liam a hagyományosakban hitt, egy valamiben viszont egyetértettek, kisfiuknak olyan nevet szánnak, amit nem felejtenek el az emberek, ha elhagyja a szobát. Végül Áprilisban a büszke apuka bejelentette, a kisebb Payne Bearnek lett elnevezve, ami magyarul Medvét/Mackót jelent.

Megnyert díjak