One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Liam tetoválások

Jobb kar

“Only time will tell” 

Csak az idő fogja elárulni – olvasható a felirat Liam jobb csuklójának külső felén, mely 2012. októberében, harmadik tetoválásaként készült. Liam nem magyarázta meg a jelentését a tetoválásnak, de valószínűleg köze van a Danielle Peazerrel való szakításához, ugyanis ebben az időszakban történt a szétválásuk.

Négy fekete nyíl

2012. novemberében varratta magára Liam talán a legfontosabb tetoválását, a négy nyilat, mely a jobb alkarján ékeskedik. A négy, fekete, és szabályos nyíl egy irányba mutat, mely ugyan a katonai jelvények egyik alapköve, valószínűleg a One Direction és a négy zenésztársa tiszteletére került a testére a tetoválás.

Toll

Jobb alkarján díszeleg a toll, mely Liam múltjára vezethető vissza. Mikor Liam kicsi volt, meghalt a nagymamája, ekkor az anyja tollakat szórt szét a lakásban, hogy a gyerekek megtalálják. Liam anyukája akkor mindig azt mondta a gyerekeknek – így neki is – hogy ezeket a tollakat a nagymamájuk hagyta rájuk, így segítette a kicsiknek túlvészelni az elvesztését. Liam tehát ezzel a tetoválásával a nagymamájának tiszteleg.

“I figured it out”

Mikor Liamre rákerült a “Rájöttem” felirat, az emberiség kisebb sokkot kapott. Nem azért, mert újabb felirat ékeskedik az énekes testén (jobb karján), sokkal inkább a szavak jelentése miatt, amiket képviselnek. A sor a One Direction You and I dalából lett kivéve, mely a tetoválás létrejöttekor még nem volt bemutatva. A rajongók le voltak nyűgözve a tetoválás miatt, hiszen olyan sort olvashattak az énekesen, aminek forrását még nem hallották.

Egyiptomi hieroglifák

Az énekes jobb karján, függőlegesen lefelé haladva vehetőek ki a hieroglifák, melyek akkor készültek, mikor az I figured Out tetoválás is. A régi jelek az énekes nevét, vagyis a Liam feliratot rejtik magukban. A felirat tartalmaz egy oroszlánt, egy eszközt, mely késnek néz ki, egy madarat és egy baglyot.

“Somewhere is a place that nobody knows.”

Liam nyolcadik tetoválása a jobb alkarján olvasható, ami annyit jelent, hogy A valahol az a hely, amit senki sem ismer. 

Sas

Jobb kézfején látható egy sas, ahogy repül a nap előtt egy szalaggal, közvetlen az ‘Only Time Will Tell’ felirata fölött. Még nem mondott a jelentéséről semmit, de kicsit utánanéztem, és a sas az uralmat és a győzelmet jelenti a sötétség felett. Ragadozó madár, megszerzi, amit akar, a Nap és az Ég uralkodója.

‘We Are The Quiet Ones’ & Koponya rózsákkal

Vagyis ‘Mi vagyunk a csendesek!’, ez a felirat látható Liam jobb karján, amit 22. születésnapja alkalmával készíttetett, akárcsak a sas tetkóját. A felirat egy szalagban olvasható, alatta pedig egy rózsával körülölelt koponyát láthatunk.

29

Születésnapja dátumát rejti magában ez a szám, hiszen Augusztus 29.-én született az énekes. A kézfeje és az alkarja találkozásánál található az egyszerű minta.

Halom toll

Az új, koponyás tetoválása fölött található az egymásra halmozott toll-tetoválás. A madártollak eredetileg a szabadságot, illetve annak a vágyát fejezik ki, azonban így felhalmozva nem találtam rá jelentést. Reménykedjünk benne, hogy hamarosan nyilatkozik róla! :)

Római számokkal 61898 & csillag-áradat

Római számokkal rakatta fel testére az X-faktor meghallgatásánál lévő sorszámát Liam, még 2015. Szeptember 11-én a Rising Dragon Tattoos-nál, néhány ‘csillagos ég’ díszítéssel, ami közvetlen a rengeteg madártoll fölött látható, szinte már egybeolvadva. A tetoválás elért sikereit és azoknak kezdetét elevenítik fel.

Bal kar

LP

Jobb és bal hüvelykujján találhatók a betűk, ami nem csak a nevének monogramja, de első albumának címe is. A Bedroom Floor klipjében láthatjuk először.

“Everything I wanted but nothing I’ll never need” 

Vagyis Mindent akartam, de soha semmire nem lesz szükségem. 2012. októberében készült a tetoválás, élete második varrata. Jelentése Liam számára az, hogy az anyagi dolgokat félretéve minden, amire valaha szüksége volt azok a barátok, na meg maga a család: “Nyilvánvaló, hogy mindent megkapok azzal, hogy a bandában lehetek, a családomon és a négy fiún kívül nincs is szükségem másra.”

Három rózsa

Kézfején látható a három egymás mellett elhelyezett rózsa, amit 2016. januárjában készíttetett, és mely egyszerre fejez ki mennyei tökéletességet és földi szenvedélyt, pillanatot és örökkévalóságot, életet és halált, termékenységet és szűzies ártatlanságot. A rózsa a virágok királynője, a szerelemmel leggyakrabban kapcsolatba hozott virág.

Óraszerkezet

Egész alkarját befedi az óraszerkezet, amit 2016. Márciusában csináltatott az énekes. Jelentését nem tudni.

Oroszlán-címer díszítéssel

Az énekes 2016. májusában készítette a tetoválást, mely a bal felkarját teljesen befedi. Az oroszlán hátsó lábain támaszkodik, ez sok címer mintája, köztük az Egyesült Királyságé is. Jelentheti a bátorságot, erényességet, azonban nem tudni, hogy Liamnek milyen jelentéssel bír a nagy tetoválás.

Szem

A női szem mintája 2017. Januárjában került az énekesre, állítólag Cheryl Cole szemét ábrázolja a 3 Words névre keresztelt albumborítójáról, azonban erről megerősítés nem érkezett. A tetoválás a rózsák és az óraszerkezet között helyezkedik el karjának külső részén.

1993

2017. Március elején készítette el ezt a tetoválást Liam a felkarjának hátulsó részére, ami a születési évét szimbolizálja.

4

Liam bal kezének gyűrűsujján található ez a szám, ami a banda többi tagjához fűzött kapcsolatát szimbolizálja.

Láb és Boka

Két apró csavar

Louisval együtt csináltatta Liam a két apró csavart mindkét bokája belső felére, ezzel elkezdve tetoválásainak útját. A tetoválás a két énekesnek ugyanazt jelenti, emlékezteti őket, hogy maradjanak földhöz rögzítve, ne szálljanak el maguktól.