One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Louis Tomlinson élete

Korai évek


Louis William Tomlinson, születési nevén Louis Troy Austin 1991. December 24-én született Doncaster városában, Angliában. Anyja, Johanna és vér szerinti apja, Troy Austin elváltak, mikor Louis kicsi volt, apja nem tartja kapcsolatot a családdal, így Louis átvette nevelőapja, Mark Tomlinson nevét, a mai napig azt használja, annak ellenére, hogy anyja 2011-ben elvált a férfitől. Nála egy fiatalabb fiútestvére, és hat lánytestvére van, név szerint Georgina (Troy oldaláról), Charlotte (Lottie), Felicite (Fizz), és az ikrek, Phoebe és Daisy. Az ikrek szerepeltek vele a Fat Friends műsorban. Imádott szerepelni a testvéreivel, eleinte színészi utat szeretett volna járni. Hall Cross Academyben folytatott tanulmányai azonban nagyon rosszak voltak, volt, hogy évet kellett ismételnie, sokat lógott, nem vette komolyan az iskolát, így ez az álma is elérhetetlennek tűnt. Sok munkát vállalt, de hamar kirúgták. 2010. előtt is zenélgetett már, zongorázik például, emellett 14 évesen a Rogue banda énekese volt. Végül az akkori csapatot hátrahagyva indult az X-faktorban, hogy megszerezze magának azt a nagy áttörést, amire vágyott.

Karrier

Hey There Deliah – ezzel a dallal indult 2010-ben az akkor 18 éves énekes, mely három igennel jutatta őt tovább a táborba. Második dala, a Make you feel my love nem volt olyan szerencsés választás, mint az első, így a zsűri úgy döntött, nem folytathatja szólóként. Azonban bandában annál inkább. Legjobban Harryvel jött ki, Liammel akadtak nézeteltérések, végül mindenki összehangoltan kezdett bele a versenybe, immár együtt. Annak ellenére, hogy Ő a legidősebb a csapatban, nem akart felelősséget vállalni a srácokért, nem tetszett neki a tény, hogy Ő a legidősebb. Viselkedése mégis az egyik leggyerekesebb taggá tette őt. X-factor ideje alatt egyszer hazautazott édesanyjához és senkinek se szólt róla, se Simonnak, se a banda többi tagjának, így eltűntnek nyilvánították. Hatalmas pánik tört ki a műsorban, még a rendőrséget is kihívták, végül Louis telefonált, hogy otthon van és hamarosan visszamegy az X-faktor házba. A nép végül lehiggadt, de visszatérésekor nagy szidást kapott. Miután kiestek az X-faktorból, a banda öt éven át együtt zenélt, majd szünetre vonuláskor mindenki úgy döntött, kipróbálja magát szólistaként. Louis több dalt is megjelentetett, első dalát édesanyja halálakor írta, amit könnyes szemekkel énekelt el a debütálásakor. Az X-faktorba is visszatért, mint vendég zsűriző.

Családja

JOHANNAH, TROY AUSTIN ÉS MARK TOMLINSON

Édesanyja Johannah (elhunyt 2016. december 7.-én), biológiai apja Troy, nevelőapja Mark. Míg anyjával és Markkal remekül kijön az énekes, addig apjával akadnak nézeteltéréseik, olyannyira, hogy Louis anyja újraházasodása után felvette Mark vezetéknevét, így lett Tomlinson. Ugyan Troy próbálja megoldani a kettejük között lévő konfliktust, Louis nem nagyon akar sokat az apjától, mára már tudnak normálisan beszélgetni, de nem egy szoros kötelék hozza őket össze, hanem a családi ünnepek, vagy egyszerűen egy telefonhívás – az apja részéről.

TESTVÉREK

5, nála fiatalabb féltestvére és egy fél-fiútestvére van az énekesnek, az anyja oldaláról. Charlotte, Félicité, az ikrek Daisy és Phoebe, valamint az újbóli ikrek Doris és Ernest. Az apja oldaláról van egy testvére még, Georgia. Édesanyjának nagyon sokat segít a gyerekekkel, így nagyon jóban van a húgaival is. Egyedül Gerogia nem áll közel hozzá, akivel csak nagyon ritkán találkoznak. Igazi bátyó, mindig ott van a testvéreinek és szabadidejében sokat van velük. Mivel nagyon sok lány veszi őt körül, szeretné, ha legalább egy fia lenne majd – akár 20 lány között is.

FREDDIE REIGN TOMLINSON

Az énekes kisfia 2016. Január 21-én született meg Los Angelesben, édesanyja Louis közeli barátjaként emlegetett Briana Jungwirth.

Megnyert díjak