One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Louis tetoválások

Jobb kar

Pálcikaember gördeszkán Louis első tetoválása 2012. Októberében készült Londonban, mely a jobb alkarján helyezkedik el. Louis annyit mondott a tetoválásról, hogy “Imádok gördeszkázni. Ez az én rejtett tehetségem!”

Üres “”

Jobb csuklóján helyezkedik el két üres “”, mely Louis beszéd-készségét mutatja. “Sok tanácsot adok és sokat idézek. Emellett rengeteget beszélek is!”

FAR AWAY

Louis jobb bicepszére szintén 2012. októberében került fel a tetoválás, mely egy egyszerű Far Away felirat. A tetkó az otthonához fűzi az énekest, valamint az útat jelképezi, amit megtett a One Direction megalapulása óta. “Mégha távol vagyok is az otthonomtól, a családom mindig velem van a szívemben.”

Oops!

2012. Novemberében készült az egyszerű tetoválás, mely az énekes jobb karján helyezkedik el. A tetoválás az első találkozást idézi fel legjobb barátjával, Harryvel. “Az Oops! volt az első dolog, amit mondtam, mikor találkoztam Harryvel. Na meg rengeteg hibát is vétek.” Ez a tetkó a testvér tetoválása Harry “Hi” feliratának, ami az énekes első szava volt Louisnak.

Öt madár csoportosulva

Louis jobb karjának belső részén helyezkedik el az öt madár. Azt tudni kell, hogy Louis ornithophobiában szenved, ami annyit jelent, hogy fél a madaraktól. “Félek a madaraktól és a papagályoktól, ki nem állhatom őket! És egyszer pár berepült a fürdőszobám ablakán!” Ez a kis sokk segítette az énekest leküzdenie a félelmét annyira, hogy elviselje őket a testén. A tetoválás 2012. Novemberében készült, jelentése pedig az öt fiú, a One Direction. “Mindig kitartünk egymás mellett. Csapatként dolgozunk. Egy család és egy csapat barát van mellettem.”

Bomba

2013. Júniusában készült a tetkó, együtt a pókhálóval az alkarján, ami a kemény munkáját jelképezi. A bomba a jobb karja belső felén helyezkedik el, a teás csésze és a patkó tetoválás között, a bombán pedig egy égő gyutacs található.

Patkó

A patkó a jó szerencse szimbóluma, vagy a lók iránti rajongás egyik kifejező formája. A tetoválás a jobb alkarjának belsekén van, a pálcikaemberkéje mellett. Jelentése pedig igen érdekes – “Van egy labdarúgó-válogatott Doncasterben és ez a kabalájuk.” – állította az énekes. A popsztár állítólag megvette a The Three Horseshoes labdarúgó csapatot még 2012. augusztusában, mikor meghallotta, hogy nincs költségük egyenruhára. A tetkó a kötelék a csapat és Louis között.

Papírrepülő

Egy repülő papírrepülő, mely fekete-fehér tintával készült, Louis jobb alkarjának belsején figyelhető meg, az Oops! tetkó mellett, amik szinte egy egészet alkotnak. A repülő jelentése nem más, mint Harry nyaklánca, amit egyszerűen imád Louis.

Iránytű

Bármelyik híresség megtudja mondani, mi a jó és mi a rossz az életében, kezdve az otthontól való távolléttel, ami annyiszor előfordul náluk, hogy szinte már természetes. Louis az otthona tiszteletére készítette a tetoválást, pont akkor, mikor Harry a hajót varratta magára. “Ez egy nyíl, ami mutatja a hazautat. Hiányzik.” – mondta az énekes. A tetkó a jobb alkarjának belsejénél helyezkedik el, és 2012. decemberében készült.

Egy csésze tea

Egy újabb tetkó Louis jobb karján, az Oops! tetoválás fölött elhelyezkedett Csésze tea. A tetoválás több jelentést tartalmaz, Louisnak is egyaránt. Egyrészt Lozis Yorkshire tea iránti szenvedélye, másrészt a Little Things-ben énekelt sora jelképezi a tetoválás mélységét.

Öt tally jel

Nem sok ember tud Louis öt tally jeléről, mely a jobb karján figyelhető meg. Vannak, akik úgy vélik, a négy vonal a társait, míg a vonalakat körülölelő, ferde vonal saját magát jelképezi, vagyis a One Directiont. Mások úgy vélik, valódi jelentése egy sci-fi televíziós sorozathoz, a Doctor Who-hoz köthető. Nem lepődnénk meg, ha igaz lenne, Harry és Ed Sheeran például egy Pingu rajzfilmsorozat kedvéért tetováltatott.

Nagy madár

2013. januárjában készült a tetoválás, egy suhanó madarat ábrázol, mely a jobb alkarján helyezkedik el és a könyökétől egészen a csuklójáig tart. Annak ellenére, hogy fél a madaraktól, Louis állítása szerint kedvenc madár-fajtáját varratta magára.

Kamera

2012. decemberében készült el a mestermű, mely az összes fotózását jelképezi az énekesnek, amiken részt vett már.

Földgömb

A nagy iránytű mellett helyezkedik el a Földgömb, mely a világhírnevet jelképezi az énekes számára. “Ez a díj jelképe – a 1D megynerte a BRIT Awards világsiker díját!”

Égő fáklya

2013. júniusában a bomba és a pókháló mellé egy égő fáklyát is varratott magára az énekes – a jelentését viszont senki sem tudja.

Végtelen kötél Louis jobb csuklóját öleli körül a végtelen kötél tetoválás, mely találkozik a két idézőjellel és két végét a végtelenbe ereszti a csuklója belső felén. Bár Louis nem magyarázta meg a kötél jelentését, néhányan a megtört kapcsolatokra gondolnak a tetkó láttán. Sokan kapcsolatot keresnek Harry és a kötél között.

BUS 1

2013. Augusztus 10-én készült el a BUS 1 felirat, mely a jobb alkarjának külső felén található. A tetoválás nem csak az akkor folyamatban lévő Take Me Home turnéra vonatkozik, hanem a Buszukra is, ami már az énekes és társai otthona több éve. A felirat egyébként nagyon hasonlít Harry kézírására, így az sem kizárt, hogy köze van az énekesnek a tetkó elkészüléséhez.

Pac-Man

2013. október 13-án készült el a tetoválás, mely a 80-as években nagy hírnévnek örvendő játékot jelképezi. A tetováláson a sárga örökké kergeti a vöröset, hogy ennek van-e jelentése az énekes számára, nem tudni.

Nyíl

Szintén 2013-ban rakatta magára Louis az igen csak hosszú nyilat, mely a könyökétől egészen a csuklójáig terjed. A nyíl egy fontos történelmi és kulturális szimbólum, mely a barátság, szabadság, védelem, a teljesítmény vagy a béke jelképe.

Szarvas és szív

Louis jobb karját teljesen befedő szarvas, és a fölötte lévő szív 2013. májusában került az énekesre, jelentését nem árulta el a világnak.

Smiley

2014-ben varratta magára az X szemekkel megáldott, mosolygós fejet, aminek jelentését a mai napig nem tudjuk.

E és L felirat

2017 áprilisában készült a két betű, sokak szerint Eleanor tiszteletére, aki nagyon hosszú múlttal rendelkezik Louisval.

X felirat

Amikor az X-faktorban zsűrizett, Robbi Williams-szel úgy döntöttek, egymásra tetoválják ezt a betűt. Érdekesség, hogy Louis belemozdult, mikor készítették, ezért elég görbe az X egyik lába.

Mellkas

It is What it Is

Vagyis Ez az, ami van. A gigantikus tetoválás Louis mellkasán olvasható, díszes hullámosításban. 2013. márciusában készült, mely jobb vállától bal válláig terjed, alatta található a 78 tetoválása. Maga a szöveg egy dalszövegből lett idézve, a Lifehouse-tól. “Túl sok ideje tagadjuk már, most mindketten belefáradtunk a próbálkozásba, Megütjük a falat, és nem jutunk át rajta, Nincs mit átélni, ez a víz a híd alatt. Te mondtad, én felfogtam, Azt hiszem ez az, ami van.” Ajjaj Louis, probléma a paradicsomban?

78

A szám jobb vállán helyezkedik el, a szíve fölött. Habár Louis nem mondott semmit a tetoválásról, az édesanyja elárulta, hogy a nagyszüleinek volt ez a házszáma, akiket szívből imádott. Louis tehát ebben a tetoválásban a nagyszülei emlékét őrzi.

Boka és láb

Két apró csavar

A két apró csavart tetoválás Louis két bokájának belső felén található. A tetoválás 2012. Októberében készült. Érdekesség, hogy Liammel együtt csináltatta. “Szóval én és Liam csatlakoztunk a legénységhez tegnap és kaptunk két csavart tetoválást a bokáinkra, most már mindünknek van tetoválása Niallt kivéve!”

The Rogue

2013. márciusában készült el a két bokáján felosztott szöveg, mely emlékezteti az énekest, honnan is jött. A The Rogue Louis első bandája volt, még a középiskolában, mely szintén öt tagból állt.

Pókháló

2013. Júniusában készült el a tetkó, bal lábán figyelhető meg. Louis szerint a tetoválás nem más, mint Pókember imádatának egy szüleménye.

Háromszög

2013. augusztusában készült a háromszög tetoválás, mely az énekes jobb bokáján figyelhető meg. Sok pletyka kering arról, hogy homoszexualitását takarja a tetoválás, ugyanis a melegek gyakorta rakatják magukra ezt a szimbólumot. Harry egy olyan üzenetet írt twitterre, hogy a gyanú tovább növekedett: “Megítélheted az embert a bokája alapján.”

Bal kar

Francia kártyák

Legalább is a jeleik. Az énekes bal csuklóját két csík öleli körül, melyekben a francia kártya négy jele látható. A tetoválás a One Direction folytonos sikereit, valamint a bandában népszerűségnek örvendő játékot szimbolizálja.

Halálfej

2014. augusztusában került az énekesre a halálfej, mely némely embereknek a halál és a méreg, negatív érzelmek kifejezésére szolgál, Louisnak pedig a lázasád jut eszébe.

Tőr

2014. Novemberében került fel bal alkarjára a tőr, mely közvetlen az “Given a chance” tetoválása mellett figyelhető meg.

Given a Chance

Lehetőséget kapva. Szép kis szöveg, szép kis jelentéssel. A kis üzenet, mely bal karjának belső felén olvasható az énekes útját mutatja, a One Directiont és a karrierjét, mindent, amihez esélyt kapott.

28 és korsó sör

Mindkettőt egy napon csináltatta, 2015. December 19-én az énekes, a chicagói Great Lakes tetováló szalonban. Gyűrűs és középső ujjain helyezkedik el a 28-as számjegy, ami Louis szerencseszáma, füldugóján, mezén, és még környezete más-más dolgain is megtalálható ez a szám. Emellett alkarjára helyezte a másik tetoválását, ami egy Korsó sört ábrázol.

Egyéb helyek

Fejhallgatós pingvin – fenék

Louisról még 2015-ben került elő egy fotó, amin éppen a fenekére tetováltatnak, azonban nem tudni pontosan, mikor készült a pingvines tetkó, ami a bal farpofán helyezkedik el. Az énekes 2016. Januárjában nyilatkozott a mintáról, azonban a jelentését maga sem tudta megmondani.

Ez a világ legrandomabb pingvine, egy pingvin, de nem egyszerű pingvin, fejhallgató van rajta, ami még furábbá teszi. Nem tudom miért csináltattam, de most már életem végéig egy pingvin lesz a fenekemen.