One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Niall Horan élete

Korai évek


Niall James Horan 1993. Szeptember 13-án látta meg a napvilágot Írország Mullingar városában. Bobby Horan és Maura Horan, ma már Maura Gallagher kisebbik gyermeke, bátyja Greg Horan 6 évvel idősebb nála. Nevelőapja Chris Gallagher, akivel kapcsolatuk nem olyan tökéletes, mint kellene lennie. Szülei elváltak, 5 éves korában, pár évig ő és bátyja is a két szülő között cikáztak, mielőtt Niall úgy nem határozott, hogy az apja mellett szeretne élni szülővárosában. Növendéke volt a Coláiste Mhuire katolikus iskolának, tagja volt az iskolai kórusnak és gyakran írt és énekelt dalokat a tanterem falain belül is, szerepelt az Oliver c. darabban is, mint főszereplő. Annak ellenére, hogy jó gyerek volt, beszédes kedve miatt akadt, hogy három napra is felfüggesztésben részesült. Mielőtt részt vett volna 16 évesen az X-faktorban, a hazája körül tevékenykedett, például Dublinban volt Lloyd Daniels előzenekarában. Niall gyermekkora óta játszik gitáron, napjainkban sokszor használja a koncertek során. Niall rajongott és rajong a rock zenéért, kedvencei között Frank Sinatra, Dean Martin, Michael Bublé, valamint a The Eagles, a Bon Jovi és a The Script is szerepel.

Karrier

A dublini válogatón vett részt, kísérőként családja ment, előadásában NeYo So Sick c. dalát hallhatta a közönség. Fellépésével teljesen elbűvölte az egyik helyettes-zsűritagot, Katy Perry-t, aki döntésével megpecsételte az énekes sorsát. Arra kérte az akkor még 16 éves ír fiút, hogy ne hozzon rá szégyent és bizonyítsa rátermettségét a versenyre. Nem sokkal később, a tábori válogatón Niallt kiszavazták, könnyeit csak a meglepő fordulat szárította fel, miszerint bandában tovább kergetheti álmait. Niall így a fiúk mellett párbajozás nélkül került a harmadik helyre, utána pedig a One Direction szőke hercegeként folytatta tovább zenés karrierjét. Utolsó fellépése az X-faktorral a műsor turnéján belül történt, ami brit és ír állomásokat foglalt magába. Később Katy Perry írt neki Twitteren, miszerint nem okozott neki csalódást és büszke a teljesítményére. Miután kiestek az X-faktorból, a banda öt éven át együtt zenélt, majd szünetre vonuláskor mindenki úgy döntött, kipróbálja magát szólistaként. Niall több dalt is megjelentetett, 2017. októberében meg is jelentette első lemezét, amivel turnéra vonult.

Családja

MAURA GALLAGHER ÉS BOBBY HORAN

Niall nem csonka családból származik, szülei születése előtt és azóta is jó kapcsolatot ápolnak. Édesanyja, Maura és apja, Bobby nagyon büszkék fiúkra, Niall is boldogan meséli el élményeit a szüleinek, nincs rossz kapcsolatuk, sőt! Azonban Niall függetlenebb, így kapcsolata nem olyan szoros a szüleivel, mint mondjuk Harrynek Anne-nal. Naponta legalább egyszer felhívja anyját, hogy az egészségükről és egyéb dolgokról kérdezzen, így mindennapos számára a szülői gondviselés – akár távolról is.

GREG HORAN

Bátyjával is nagyon jól kijön, régebben gyakran ment Niallel a turnékra, ma már ez a dolog megritkult, mert házas és gyermeket is nevel. Felesége Danise Horan, kisfiuk nevét pedig nem tudni, de biztos örül, hogy ilyen bácsikája van!

Megnyert díjak