One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Zayn Malik élete

Korai évek


Zain Javadd Malik 1993. Január 12-én született Bradfordban, Észak-Yorkshire területén, ami Angliában található. Apja, Yaser Malik, brit-pakisztán, így a fiatal tehetségben is fellelhetőek azok a bizonyos gének. Anyja, Tricia Brannan Malik angol származású. Három testvére van, egy nála idősebb nővére, Doniya, illetve két kishúga, Waliyha és Safaa. Zain Bradford központjában nőtt fel, a Lower Fields Általános Iskolába, később pedig a Tong Középiskolába járt. Malik akkoriban nem számított menő gyereknek, folyamatosan piszkálták őt származása miatt. Miután 12 éves korában kikerült az általános iskola sértegetői közül, elkezdett megjelenésével is többet foglalkozni, és büszkén lépett utcára a stílusával, amit kialakított. Tinédzser éveiben előadó-kurzusok és iskolai fellépések folytonos tagja volt.

Karrier

2010-ben, az akkor még 17 éves Zayn Manchesterben vett részt az X-faktor válogatóján, ahol Mario – Let Me Love You dalát adta elő. Habár akkor tovább jutott, a főműsorba csak bandatagként, négy másik fiúval együtt lehetett, így alakult meg a One Direction. Zayn terjedelmes és jellegzetes hangszíne miatt hamar az egyik legnépszerűbb bandatag lett, és milliók szívét rabolta el. Miután kiestek a versenyből, Simon, az akkori mentoruk tovább egyengette a fiúk útját, ezzel biztosítva a hatalmas sikert. Öt év után azonban 2015. Márciusában az énekes úgy döntött, hogy ismét nekifut a szóló karriernek, és azt teszi, amihez kedve van. Második megjelent lemeze után átmenetileg visszavonult, miután szorongó betegsége urrá lett rajta. 2018 óta csak filmes felkérések miatt adott ki zenét, ilyen például A Whole New World az Alladinból. Jelenleg egy farmon él párjával, Gigi Hadiddal.

Családja

Patricia (Trisha) + Yaser Malik

Trisha és Yaser Zayn szüleiként fontosnak tartották, hogy mindkettejük vallását megismerje. Zayn nagyon jóban van a szüleivel, főleg az anyjával, aki a szegénységük ellenére is támogatta mindenben. Akkor Zayn eldöntötte, egy nap visszaadja mindazt, amit az anyjának köszönhet – például ő vette meg a családi házukat is.
Yaserről sajnos nem tudunk sokat, de boldog házasságban él Trishával.

Testvérek

Zaynnek három lánytestvére van. Safaa, Maliya és Doniya. Safaa 2019-ben ment férjhez, mindössze 17 évesen, és 2020. januárjában megszületett az első gyereke, Zaneyah. Doniya a legidősebb, 1991-ben született, Waliya 1998-ban látta meg a napvilágot.

?? Malik

2020-ban Zayn és Gigi Hadid bejelentették, hogy úton van a harmadik Directioner, nekik pedig az első babájuk. A kislány 2020. szeptember 23-án született, a nevét azonban még nem tudni.

Megnyert díjak