One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Óriási rekord!

Azt hiszem, nem túlzás át állítani, hogy történelmet írtunk. Elsősorban persze Bella, aki létrehozta és a mai napig a legtöbbet teszi az oldalért. Nem tudom, hogy ő (te, drága főnökasszony :-D ), észrevette-e ezt az elképesztő számot, de énnekem muszáj erről írnom pár sort, ugyanis ez az 500. bejegyzés! Ami egy óriási szám, egy óriási munka és egy óriási odaadás eredménye. Nem tudom, ti mióta vagytok az oldal olvasói, egyáltalán állandó vendégek vagytok-e, de azt hiszem, ahhoz nem kell nagy tudósnak vagy 1D rajongónak lenni, hogy elismerd, 500 bejegyzés, fordítás, szerkesztés és egyéb hasonló dolog valami hatalmas munka.

Úgyhogy, talán jobb is, hogy nem Bella, hanem én vettem észre ezt a számot. Így legalább minden olvasónk nevében meg tudom köszönni a fantasztikus munkáját. Köszönjük szépen!

De még mielőtt valaki félreértené, mindenképpen le kell szögezni, hogy olvasók nélkül az oldal teljesen más lenne. Azt nem mondom, hogy semmi, mert nem igaz, de kevesebb az tuti.

És örömmel mondhatom, hogy ez az oldal a legnagyobb magyar One Direction oldal. Itt minden hír néhány óra (általában fordításból származó) csúszással megjelenik a srácokról és a zenéjükről.

És végül, de nem utolsó sorban maguk a srácok, a One Direction. Hát, ugye ok azok, akik nélkül aztán tényleg nem lenne ez az oldal. Ők azok, akik számunkra olyan sokat jelentenek, hogy időt áldozunk arra, hogy naponta (vagy óránként…) ellenőrizzük a híreket, nincsen valami új fejlemény, történés, ami fontos. A világon azt hiszem nem túlzás, hogy több millió lány (és fiú) van oda értük, a zenéjükért. Mert ők számunkra nem csak sztárok, énekesek, dalok, dögös pasik, hanem példaképek és közvetett módon barátok. Mert ők azok, akik megvigasztalnak egy nehéz nap után, ha más nincs. Ők mindig ott vannak a zenéjükön keresztül. Akkor is, ha más nincs.

És az elmúlt 5 évben rengeteg minden történt velünk is, rajtuk keresztül, és megismertünk öt, elképesztően tehetséges, jószívű, kedves, barátságos srácot, akik a hírnév, pénz, csillogás ellenére is meg tudtak maradni annak az öt srácnak, akik egyszerűen csak hálásak azért, hogy azt csinálhatják, amit szeretnek, abból élnek, amit imádnak, és mindeközben fiatalok millióit teszik boldoggá. Úgyhogy hköszönjük One Direction, köszönjük Bella, onedirectionweb.org, kedves olvasók, minden szerkesztő és egyéb segítő, hogy vagytok, és hogy együtt lehetünk egy fantasztikus csapat, anélkül, hogy ismernénk egymást személyesen. És együtt lehetünk része egy elképesztő történetnek, a One Direction megismételhetetlen történetének. Azt hiszem, csak ennyit akartam mondani. Bocsi, hogy nagyon hosszú lett…

Nina 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük