One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Otthon, édes otthon

A három-négy napos kimaradás után visszatértem, élménybeszámoló előtt azonban a kimaradt, elmaradt és megmaradt frissítéseket írnám ki nektek.

Shaun Mendez a minap interjút adott, amiben kiderült, hogy a zeneszerző Niallel is együtt fog dolgozni nemsokára.

“Hamarosan egészen biztos dolgozni fogok Niallel. Esélyt kaptam arra, hogy beszélljek vele és biztosan írunk majd együtt. Amint találunk olyan időpontot, ami mindkettőnknek jó, megyünk a stúdióba, hogy lássuk mit hozunk össze. Szeretnék készíteni valami újat a következő lemezemre, ahogy Ő is – majd várnunk kell és meglátjuk.”

Nem csak Ő mondott pár szót a munkálatokról, Simon Cowell például szintén mesélt arról, hogy a Louis által felfedezett lánybanda milyen érdekességeket rejteget a világ számára.

“Ő (Louis) jött elő az ötlettel, rengeteg embert meghallgatott, együtt akart dolgozni egy lánybandával, akik anyaggal játszanak, és három héttel ezelőtt eljöttek Angliába előadni pár dalt. 14-15 éves lányoknak néznek ki, fenomenálisak!
Olyan volt, mintha én nézném magamat, aki nézi őket.  – mesélte Simon, amikor arra kérdeztek rá, milyen volt Louis a meghallgatásukon – Igen, az első One Direction meghallgatásomnál láttam az arckifejezésemet, és amikor Louis nézte őket, láttam rajta, hogy ugyanazt érzi, amit én éreztem akkor. Ez egy különleges pillanat. Nehéz munkája van Louisnak, de halad velük.”

Na és milyen a zenéjük? Amellett, hogy a lányok maguk írják a dalaikat, Cowell a következőket mondta a stílusukról.

“Fantasztikus! Hasonló, mint amilyen évekkel ezelőtt a Bangles volt. Gitár pop, anyaggal is játszanak, ami nagyon menő, ezekre a lányokra nézve arra gondolok, hogy a kölykök tényleg átveszik most már a világot!”

Michael Buble is nyilatkozott Harryről, miszerint legújabb albumára, a Nobody But Me korongra egy Harry dal is került.

“Most először felvettem egy eredeti dalt, amit nem én írtam, hanem Meghan Trainor és Harry Styles.” – mesélte

A napokban került elő pár fotó Louisról, amint távozik az egyik szórakozóhelyről, és az előnytelen képek miatt nagyon soványnak és betegnek néz ki. Ennek ellenére az énekes makk egészséges és nagyon boldog, barátnőjével ünnepelte Lottie (Louis húgának) 18. születésnapját, trambulinozott a testvéreivel és jelenleg is a családjával, illetve barátaival mulat.

Illetve olyan pletyka is szárnyra kapott, hogy Cheryl Cole terhes és Liammel az esküvőt tervezik, valamint olyan is, hogy Liam és Louis már nincsenek annyira jóban, azonban ez a kettő egy picit kiüti egymást, ugyanis előbbi tartalmazza azt is, hogy Tommo tanácsokkal látja el a hamarosan apává cseperedő Daddy Directiont.

“Liam az utóbbi időben nagyon sok kérdést tesz fel Louisnak a baba-várásról. Még Louis is furcsállta, ezért megkérdezte, hogy Cheryl terhes-e. Liam kikerülte a kérdést, de hagyott Louisban egy kis meglepettséget, hiszen megszállottan kérdez az apaságról.” – mondta a forrás a Hollywood Lifenak.

Harry továbbra is Amerikában van, 25-én ment el a Cafe Habana-ba ebédelni, valamint Niallről került elő régi-új kép 20.-áról.

CqraEigUkAANg7K.jpg Cqrfta3VIAAqv9a.jpg Cq3Bn_2WAAAQFh1.jpg Cq3Br2sXEAADmcY.jpg

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük